Lägga till eller ta bort användare från ditt företagskonto

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

Denna funktion ingår i paketen Plus, Premium, Advanced och Enterprise.

Du kan enkelt lägga till eller ta bort flera användare på ditt företagskonto på Trustpilot. Du kan även tilldela roller och kontrollera vilken behörighet de olika användarna ska få.

Du kanske vill att flera personer inom ditt företag ska ha tillgång till ditt företagskonto på Trustpilot, om du exempelvis vill att en medarbetare ska ansvara för att ladda upp kunddata samtidigt som en annan har till uppgift att besvara omdömen. Så här gör du: 

Lägga till en användare

  1. Logga in på Trustpilot Business och klicka på Inställningar > Inställningar för företagskonto > Användare. Klicka på knappen Bjud in en ny användare.
  2. Ange användarens e-postadress. Välj ett språk från rullgardinsmenyn och välj sedan roll, plus domäner/platser som användaren kan komma åt. När du är klar klickar du på Bjud in användare.
  3. Den nya användaren får ett verifieringsmeddelande via e-post. Personen behöver öppna mailet och klicka på Skapa ditt konto.
  4. Användaren ställer sedan in ett lösenord, accepterar våra villkor, och klickar avslutningsvis på Slutför installation.

Ta bort en användare

För att ta bort en användare måste du vara administratör och ha tillgång till alla domäner på det aktuella företagskontot.

  1. Gå in på ditt företagskonto och klicka på Inställningar > Inställningar för företagskonto > Användare.
  2. Klicka på användarens namn. Välj sedan Ta bort tillgång.
  3. Om du inte kan se knappen Ta bort tillgång under Domäner behöver du avmarkera alla domäner. Klicka sedan på Uppdatera.

Antalet användare du kan lägga till beror på vilket Trustpilot-paket du har. Läs den här artikeln för mer information.

Related articles