Hantering av användare för företagskontot

Du har möjligheten att lägga till flera användare till företagskontot för en domän

Du kan få tillgång till användarhantering via ditt företagskontos inloggning under

Inställningar och fliken Användaradministration som visas i skärmdumpen ovan.

Du kan bjuda in en ny användare genom att klicka på Bjud in ny användare, och om du vill ta bort en användare klickar du bara på x.

Observera att du inte kan ta bort din egen användare.