Användaradministration på ditt företagskonto

Du kan lägga till flera användarkonton på samma företagsdomän. Användaren du bjuder in får tillgång till den profil du för tillfället är inloggad på.

Processen måste upprepas för varje domän användaren ska ges tillgång till.

För att hantera vem som har tillgång till kontot, gå till din profil på Trustpilot Business, klicka på fliken Företagsprofil och därefter på Användaradministration (se skärmdumpen ovan).

Lägg till användare genom att klicka på Bjud in ny användare. Om du vill ta bort en användares tillgång till kontot klickar du på det röda x:et till höger om användaruppgifterna.

Observera att du inte själv kan ta bort din egen tillgång.