Analytics: Overview

Sektionen Overview visar statistik över dina omdömen från de senaste 28 dagarna. Den ger dig värdefulla insikter i dina omdömen och din TrustScore, t.ex. hur många omdömen du har fått och var de kommer ifrån.

För att komma åt Overview loggar du in på ditt företagskonto, väljer Analytics i menyn till vänster och klickar på Overview.

Overview visar följande statistik:

Reviews collected: Det totala antalet omdömen som samlats in under de senaste 28 dagarna.

Average reviews per day: Det genomsnittliga antalet omdömen som ditt företag har samlat in per dag under de senaste 28 dagarna.

Current TrustScore: Din nuvarande TrustScore, som även visas på din företagsprofil på Trustpilot.

Invitations sent: Det totala antalet inbjudningar du har skickat ut under de senaste 28 dagarna.

Source of reviews: Den procentuella fördelningen av dina omdömen baserat på källa, dvs. hur stor andel av omdömena som är insamlade via automatiska respektive manuella inbjudningar samt hur många som är organiska.

Distribution of stars: Din procentuella stjärnfördelning.

Company profile page impressions: Det totala antalet besök på din företagsprofil via olika källor, t.ex. Trustpilots webbsida, TrustBoxar, Google-sökningar osv.

From Trustpilot: Antalet gånger folk har sökt på och besökt din företagsprofil via Trustpilots hemsida.

Obs: Det kan ta upp till en timme innan statistiken uppdateras när du tar emot omdömen och skickar ut inbjudningar.