Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

Lägg till omdömen på Facebook med Trustpilots Facebook-flik

Med Trustpilots app för Facebook-flikar kan du visa så många som 50 av dina senaste omdömen i en separat flik på din Facebook-sida. Appen länkar till ditt företags profilsida på Trustpilot så att konsumenter kan läsa alla dina omdömen.

Hur lägger jag till appen på min Facebook-sida?

Obs: Facebooks flikar är endast tillgängliga för Facebook-sidor med fler än 2000 följare. Se till att vara inloggad på ett konto med administratörsrättigheter till Facebook-sidan.

1. Gå till Trustpilot Business > Integrationer >Facebook-flik
  2. Klicka på Hämtaappen
  3. Lägg till din Facebook-sidas ID och konfigurera omdömesfliken (Steg 1)
  4. Lägg till "Trustpilot Reviews"-fliken till din Facebook-sida (Steg 2)

Obs: Det kommer att dyka upp ett popup-förster där du ombeds bekräfta att vi kan lägga till appen till din Facebook-sida. Om du har en popup-blockerare installerad i din webbläsare kan du behöva inaktivera den innan du kan fortsätta.

Var uppmärksam på att omdömesfiltrering kan vilseleda konsumenter gällande ditt företags rykte. Vi rekommenderar att du visar konsumenterna alla dina omdömen, så att de får ett helhetsintryck. Genom att visa konsumenterna dina negativa omdömen bekräftar du att ditt företag är transparent och att ni värderar ärlig feedback högt. Läs mer om hur negativa omdömen kan vändas till positiva kundupplevelser.

Hur hittar jag min Facebook-sidas ID?

1. Logga in på Facebook
  2. Gå till den Facebook-sida där du vill lägga till Trustpilot-appen (du behöver administratörsrättigheter)
  3. Klicka på fliken Om.
  4. Du hittar Facebook-sidans ID längst ner på sidan

Vad kommer att visas på min Facebook-flik?

Med appen för Facebook-flikar kan du visa dina senaste Trustpilot-omdömen på ditt företags Facebook-sida.

När du installerat appen dyker fliken Trustpilot Reviews upp i menyn till vänster på din Facebook-sida.

Observera att Facebooks plattform inte stödjer flik-appen på mobila enheter, vilket innebär att din Trustpilot-flik inte kan visas på mobila enheter överhuvudtaget.