Visa dina omdömen på Facebook med hjälp av Facebook-fliken Följ

Med denna app kan du visa dina senaste Trustpilot-omdömen på en separat flik på ditt företags Facebook-sida.

Hur lägger jag till appen på min Facebook-sida?

1. Logga in på ditt företagskonto på Trustpilot.
  2. Gå till Integrationer.
  3. Klicka på Hämta appen under rubriken Facebook-flik
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att konfigurera appen.
  5. Klicka på Spara inställningar för att spara dina konfigureringsalternativ.
  6. Klicka på Lägg till "Trustpilot Reviews" till din Facebook-sida för att slutföra konfigurationen - det kommer då upp ett popup-förster där du ombeds bekräfta att vi kan lägga till appen till din Facebook-sida. Om du har en popup-blockerare installerad i din webbläsare kan du behöva inaktivera den innan du kan fortsätta.

OBS: För att kunna lägga till Trustpilot-appen till din Facebook-sida måste du vara inloggad på ett Facebook-konto med administratörsrättigheter till Facebook-sidan.

OBS: Var uppmärksam på att omdömesfiltrering kan verka vilseledande för konsumenterna. Vi rekommenderar att du visar konsumenterna alla dina omdömen, så att de får ett helhetsintryck. Genom att visa konsumenterna dina negativa omdömen bekräftar du att ditt företag är transparent och att ni värderar ärlig feedback högt. Läs mer om hur negativa omdömen kan vändas till positiva kundupplevelser.

Hur hittar jag min Facebook-sidas ID?

1. Logga in på ett Facebook-konto med administratörsrättigheter till den Facebook-sida där du vill lägga till Trustpilot-appen.
  2. Gå till din Facebook-sida.
  3. Klicka på fliken Om.
  4. Du hittar ditt sid-ID längst ner på sidan.

Vad kommer att visas på min Facebook-flik?

Med denna app kan du visa dina senaste Trustpilot-omdömen på ditt företags Facebook-sida.

När du installerat appen dyker fliken Trustpilot Reviews upp i menyn till vänster på din Facebook-sida.

Appen ger dig möjlighet att visa upp till 50 av dina senaste Trustpilot-omdömen. Den länkar även till din profilsida på Trustpilot i ett nytt fönster, där dina kunder kan läsa alla dina omdömen och lämna nya.

Observera att Facebook inte stödjer Facebook-fliken på mobila enheter, vilket innebär att den inte kan visas på mobila enheter överhuvudtaget.