Trustpilots Facebook-flik

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Convert.

Skaffa modulen

Trustpilots Facebook-flik länkar ditt företags profilsida på Trustpilot till ditt företags Facebook-sida. Du kan visa ditt företags TrustScore, stjärnbetyg, och upp till 50 av dina senaste omdömen på din företagsprofil på Facebook. Här kan du läsa om hur du ställer in och anpassar Trustpilots Facebook-flik.

Obs: Du behöver ha administratörsrättigheter till ditt företags Facebook-sida, och sidan behöver ha över 2000 gilla-markeringar för att du ska kunna installera fliken. Facebooks plattform stödjer inte den här funktionen på mobila enheter.

Installera fliken

1. Logga in på ditt Facebook-konto och gå till ditt företags sida. Klicka på Om.

1. Kopiera ditt Facebook sid-id.

1. Gå till ditt företagskonto på Trustpilot och navigera till Visa upp omdömen > Delning på sociala medier > Facebook-sida.

1. Under Ställ in din omdömesflik klistrar du in ditt Facebook-ID i fältet.

1. Välj språket för fliken och antalet omdömen som du vill visa från rullgardinsmenyerna. Välj stjärnbetygen för de omdömen som ska visas.

1. Klicka på Spara. Ett bekräftelsemeddelande kommer att visas överst på sidan.

Obs: En dialogruta kan dyka upp som ber dig bekräfta att du vill koppla ihop Trustpilot och Facebook. Om du har installerat en popup-blockerare behöver du inaktivera den för att slutföra installationen.

Konfigurera fliken

När du genomfört installationen kommer fliken Trustpilot Reviews finnas tillgänglig på ditt företags Facebook-sida. Om du vill kan du flytta fliken till en mer synlig placering på din sida.

Flytta på fliken

1. Logga in på ditt företags Facebook-konto och gå till Inställningar > Mallar och flikar.

1. Under Flikar kan du dra och släppa Trustpilot-fliken dit du vill att den ska placeras.

1. Granska din sida för att kontrollera placeringsändringarna.

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.