Så lägger du till Trustpilots Facebook-app

Tillgängligt för:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Har du inte tillgång till denna funktion? Uppgradera nu!

Visa upp till 50 av dina senaste omdömen i en separat flik på ditt företags Facebook-sida. Appen länkar till ditt företags profilsida på Trustpilot, så att konsumenter kan ta del av alla dina omdömen.

Om din Facebook-sida har fler än 2000 gilla-markeringar kan du lägga till Trustpilots omdömesflik som visar din TrustScore, antalet stjärnor och upp till 50 utvalda omdömen.

Obs: Du behöver ha administratörsrättigheter till ditt Facebook-konto för att kunna lägga till appen.

Så lägger du till Trustpilots Facebook-app

1. Logga in på ditt Facebook-konto, gå in på ditt företags sida i menyn till vänster och klicka på Om.
  2. Kopiera ID:et för din Facebook-sida, som du hittar längst ner på sidan.
  3. Gå till ditt företagskonto på Trustpilot > Visa upp omdömen > Delningar på sociala medier > Facebook-sida.
  4. Klistra in ID:et för din Facebook-sida i det första textfältet under Ställ in din omdömesflik.
  5. Välj antalet omdömen du vill visa i rullgardinsmenyn, och välj sedan vilka stjärnbetyg som visade omdömen ska ha.
  6. Välj språk i rullgardinsmenyn, och klicka sedan på Spara.
  7. Klicka på Lägg till fliken på din Facebook-sida.

Obs: Ett popup-fönster ber dig att bekräfta att du vill lägga till fliken på din Facebook-sida. Om du har installerat en popup-blockering behöver du inaktivera denna för att slutföra installationen.

Du är nu klar! Du hittar din omdömesflik i menyn till vänster på din Facebook-sida.

Obs: Facebooks plattform stödjer tyvärr inte denna typ av flikar på mobila enheter.

Flytta Trustpilot-fliken på din Facebook-sida

När du installerat Trustpilot-fliken kan du välja att visa dina omdömen på en mer framträdande plats på din Facebook-sida. Så här går du till väga.

1. Öppna Facebook och klicka på Inställningar i den vita rullgardinsmenyn.
  2. Välj Företagsintegrationer i menyn till vänster.
  3. Scrolla ner till Trustpilot Reviews under Flikar. Dra och släpp Trustpilot Reviews-fliken där du vill placera den.
  4. Klicka på Sida längst upp till vänster. Detta tar dig tillbaka till din Facebook-sida, där du nu kan se var du har placerat fliken Trustpilot Reviews.