Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Så konfigurerar du dina inbjudningsinställningar för Automatisk Feedback Service (AFS)

Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Tillgängligt för:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denna funktion ingår i vårt Free-paket! Testa redan idag!

Innan du börjar använda vår Automatisk Feedback Service måste du först konfigurera vissa inställningar på ditt företagskonto.

När du använder Automatisk Feedback Service (AFS) får Trustpilot kopior av dina orderbekräftelser, vilket utlöser e-mailinbjudningar som skickas till dina kunder. Det är ett enkelt sätt att bjuda in kunder till att lämna omdömen och komma igång med att samla in den feedback du behöver för att utveckla din verksamhet.

När du har konfigurerat AFS kan du anpassa e-mailinställningar, inbjudningsfrekvens och avsändarinformation.

Obs: Om du fortfarande använder AFS 1.0 bör du uppgradera till AFS 2.0 för att få tillgång till fler funktioner.

Inbjudningsinställningar

Det finns flera alternativ för att skräddarsy AFS efter dina behov.

Gå in på ditt företagskonto > Samla in omdömen > Inbjudningsinställningar > E-mailinställningar för att välja ett språk för dina mallar, samt välja specifika mallar för företags- och produktomdömesinbjudningar. Du kan också ange vilken målsida dina kunder ska skickas till.

Inbjudningsfrekvens och påminnelser

När du konfigurerat AFS kan du ange när inbjudningarna ska skickas till dina kunder. Om du skickar produktomdömesinbjudningar kan du ange huruvida dessa ska skickas separat eller tillsammans med företagsomdömesinbjudningarna.

Det är även en bra idé att konfigurera inbjudningspåminnelser, dvs. meddelanden som skickas till kunder som inte har svarat på din första inbjudan. Inbjudningspåminnelser kan öka din nuvarande konverteringsgrad med upp till 35 %, och är med andra ord ett användbart verktyg som hjälper dig att samla in så mycket feedback som möjligt från dina kunder.

Du hittar inställningarna för både frekvens och påminnelser genom att gå till ditt företagskonto > Samla in omdömen > Inbjudningsinställningar > Timing och frekvens.

Avsändarinformation

För att säkerställa att inbjudningarna inte hamnar i kundernas skräppost är det viktigt att du ställer in din avsändarinformation på rätt sätt.