Så här skriver du ett omdöme

Det är lätt att dela med sig av sina erfarenheter genom att lämna omdömen på Trustpilot! Om du nyligen har haft en köp- eller serviceupplevelse hos ett företag, behöver du bara registrera dig på Trustpilot och skapa en profil för att kunna lämna ett omdöme. Följ därefter stegen nedan.

Genom att skriva omdömen som andra kan ha nytta av blir du en aktiv del av vår community och hjälper andra konsumenter till bättre köpupplevelser.

Så här skriver du ett omdöme:

1. Gå till se.trustpilot.com.
  2. Sök efter webbsidan till det företag du vill lämna ett omdöme om. Det är lättast att kopiera webbadressen och klistra in den i sökfältet.
  3. När du hittat rätt företag går du till dess profilsida och klickar på Skriv ett omdöme.
  4. Välj det antal stjärnor du vill ge företaget för din övergripande upplevelse.
  5. Skriv om din upplevelse och lägg till en rubrik till ditt omdöme.
  6. Du kan bli ombedd att ange ett referensnummer för köp- eller serviceupplevelsen du skriver om. Med hjälp av detta kan företaget enklare identifiera dig som kund och lösa eventuella problem.
  7. Klicka på Publicera ditt omdöme nu.
  8. Om du inte redan är inloggad kan du registrera dig på Trustpilot genom att logga in via ditt e-mailkonto eller din Facebook-profil. Kom ihåg att läsa och godkänna våra Villkor.

Observera att alla företag inte har en befintlig profilsida på Trustpilot - det betyder dock inte att du inte kan lämna omdömen om dem! Här kan du läsa hur du skapar en profilsida åt ett företag och blir den första som lämnar ett omdömen om dem.

Tips! Ta en titt på vår artikel med 8 tips för att skriva bra kundomdömen.