Så här skriver du ett omdöme

Har du nyligen köpt något eller haft en serviceupplevelse hos ett företag? Skriv ett omdöme om det på Trustpilot och dela din upplevelse med världen!

Genom att skriva omdömen som andra kan ha nytta av blir du en aktiv del av vår community. Du hjälper andra konsumenter att fatta välgrundade köpbeslut samtidigt som företag kan använda sig av din feedback till att förbättra sin service för framtida kunder. Alla vinner på att du delar med dig av dina upplevelser!

Så här skriver du ett omdöme

1. Gå till Trustpilots webbsida och sök efter det företag du vill lämna ett omdöme om och gå sedan till företagets profilsida.
  2. Klicka på knappen Skriv ett omdöme på företagets profilsida.
  3. Välj hur många stjärnor du vill ge företaget.
  4. I rutan Ditt omdöme skriver du om din upplevelse. I rutan Din omdömesrubrik ger du ditt omdöme ett namn.
    • Om du vill kan du lägga till ett referens-, boknings- eller spårningsnummer som är kopplat till din köp- eller serviceupplevelse. Detta hjälper företaget att identifiera din transaktion om de svarar på ditt omdöme.
  5. Klicka på Publicera ditt omdöme nu för att publicera ditt omdöme.
    • Om du inte redan är inloggad kan du verifiera din identitet via Facebook, Google, eller ditt e-mailkonto. När du har följt instruktionerna kommer ditt omdöme att dyka upp på företagets profilsida.

Även om du inte hittar ett företag på Trustpilot kan du fortfarande skriva ett omdöme om dem. Skapa en profilsida åt ett företag och bli den första som lämnar ett omdöme om dem.

Tips! Ta en titt på vår artikel med 8 tips för att skriva bra kundomdömen. Här kan du snabbt lära dig hur du skriver detaljerade och konstruktiva omdömen.