Hur redigerar eller raderar jag mina omdömen?

Ibland kan man vilja ändra ett omdöme, eller till och med ta bort det helt och ållet. I denna artikel kan du läsa mer om hur du redigerar eller tar bort dina omdömen på Trustpilot.

Observera att du inte kan ångra dig om du raderar ett omdöme. Trustpilot kan inte heller i efterhand återskapa raderade omdömen åt dig.

Hur hittar jag min användarprofil?

Alla som har lämnat omdömen på Trustpilot har en användarprofil. Om du lämnade ditt omdöme som svar på en omdömesinbjudan kan det dock vara så att du inte känner till dina inloggningsuppgifter.

Om omdömet skrevs som svar på en inbjudan ska det ha skapats ett konto åt dig när du publicerade omdömet. Du bör då ha fått ett välkomst-e-mail från oss.

För att få tillgång till ditt konto kan du antingen:

Leta upp välkomst-e-mailet från Trustpilot och klicka på länken,

ELLER

begära ett nytt lösenord via den e-mailadress som omdömesinbjudan skickades till.

När du väl har loggat in följer du instruktionerna nedan för att redigera eller radera ditt omdöme.

Så här redigerar du ett omdöme

Om ett företag besvarar ditt omdöme kan det hända att du vill redigera omdömet så att det även tar hänsyn till svaret. Du kan också behöva redigera ditt omdöme om du till exempel kommer på en detalj du har glömt, eller om några andra omständigheter uppstår.

1. Gå till Trustpilot.se och logga in på ditt konto genom att klicka på Logga in längst upp till höger, eller klicka på följande knapp för att komma direkt till vår inloggningssida: .
  2. När du loggat in klickar du på din profilbildsikon längst upp till höger för att öppna rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på Mina omdömen.
  4. Leta upp det omdöme du vill redigera och klicka på Redigera.
  5. När du är klar med redigeringen, klicka på Publicera ditt uppdaterade omdöme.

Så här raderar du ett omdöme

1. Gå till Trustpilot.se och logga in på ditt konto genom att klicka på Logga in längst upp till höger, eller klicka på följande knapp för att komma direkt till vår inloggningssida: .
  2. När du loggat in klickar du på din profilbildsikon längst upp till höger för att öppna rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på Mina omdömen.
  4. Leta upp det omdöme du vill radera och klicka på papperskorgsikonen (Ta bort omdöme) bredvid Redigera-knappen.
  5. Ett popup-fönster dyker upp med texten Är du säker på att du vill radera ditt omdöme?
  6. Klicka på OK för att radera omdömet permanent.