Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

Så här redigerar eller raderar du ditt omdöme

Ibland ändrar vi våra åsikter. Det kan hända att du vill redigera eller t.o.m. radera ett omdöme som du har lämnat på Trustpilot. Här kan du läsa om hur du går tillväga.

För att kunna redigera eller radera ett omdöme behöver du logga in på Trustpilot. Har du glömt dina inloggningsuppgifter? Vi kan hjälpa dig att hitta din användarprofil.

Så här redigerar du ditt omdöme

Om ett företag besvarar ditt omdöme kan det hända att du vill redigera omdömet så att det även tar hänsyn till svaret. Du kanske även vill lägga till några viktiga detaljer som du inte inkluderade när du först skrev omdömet.

1. Gå till Trustpilot.se och klicka på Logga in längst upp till höger.
  2. För muspekaren över ditt namn längst upp till höger på sidan och klicka på Mina omdömen i rullgardinsmenyn.
  3. Leta upp det omdöme du vill redigera och klicka på Redigera.
  4. När du är klar med redigeringen, klickar du på Publicera ditt uppdaterade omdöme.

Så här raderar du ditt omdöme

1. Gå till Trustpilot.se och klicka på Logga in längst upp till höger.
  2. För muspekaren över ditt namn längst upp till höger på sidan och klicka på Mina omdömen i rullgardinsmenyn.
  3. Leta upp det omdöme du vill radera och klicka på papperskorgsikonen.
  4. Klicka på OK i bekräftelserutan för att radera ditt omdöme.

Obs: Om du raderar ditt omdöme är det borta för alltid. Trustpilot kan inte i efterhand återskapa raderade omdömen åt dig.