Hur redigerar eller raderar jag mina omdömen?

Följ dessa steg om du vill redigera eller radera ditt omdöme på Trustpilot. Observera att du inte kan ångra dig om du raderar ditt omdöme - raderade omdömen kan inte återskapas.

Om du skrev omdömet som svar på en omdömesinbjudan skapades det ett konto åt dig i samband med att du publicerade det. Vi skickade även ett välkomst-e-mail till dig vid samma tillfälle. Varje omdöme måste vara kopplat till en profil, som i sin tur måste vara kopplad till en riktig person. Detta innebär även att du har möjlighet att logga in på ditt konto för att uppdatera eller radera ditt omdöme. Du loggar in på profil antingen genom att klicka på länken i ditt välkomst-e-mail eller genom att ange den e-mailadress din omdömesinbjudan skickades till och begära ett nytt lösenord. Nu när du har dina inloggningsuppgifter kan du följa guiden nedan.

Så här redigerar du ditt omdöme

1. Gå till Trustpilot.se och logga in på ditt konto genom att klicka på Logga in längst upp till höger på sidan, eller klicka på knappen nedan för att komma till vår inloggningssida.

2. När du loggat in klickar du på din profilbildsikon längst upp till höger för att öppna rullgardinsmenyn
  3. Klicka på Mina omdömen
  4. Hitta det omdöme du vill uppdatera och klicka på Redigera
  5. När du är klar med redigeringen, klicka på Publicera ditt uppdaterade omdöme

Så här raderar du ditt omdöme

1. Gå till Trustpilot.se och logga in på ditt konto genom att klicka på Logga in längst upp till höger på sidan, eller klicka på knappen nedan för att komma till vår inloggningssida.

2. När du loggat in klickar du på din profilbildsikon längst upp till höger för att öppna rullgardinsmenyn
  3. Klicka på Mina omdömen
  4. Hitta det omdöme du vill radera och klicka på papperskorgsikonen (raderingsknappen)
  5. Ett popup-fönster visas med texten Är du säker på att du vill radera ditt omdöme?
  6. Klicka på OK för att genomföra borttagandet