Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Sök på Trustpilots Supportcenter för att läsa om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxar och produktomdömen, samt för att se steg-för-steg-guider som visar hur du redigerar dina omdömen och kontoinställningar

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Följ stegen nedan om du vill ändra ditt lösenord.

  1. Gå till Trustpilot.se och klicka på Logga in längst upp till höger

  2. Klicka på din profilbild längst upp till höger på sidan
  3. Klicka på Mina inställningar

  4. Välj Ändra lösenord
  5. Fyll i ditt nuvarande lösenord, ange därefter ditt nya lösenord två gånger och klicka slutligen på Ändra lösenord

Kontakta vårt Supportteam om du har ytterligare frågor.

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.