Lägg till Trustpilot till din SPF-post

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Enhance.

Skaffa modulen

Sender Policy Framework (SPF) är en autentiseringsmetod för e-mail som upptäcker förfalskade avsändaradresser. Genom att inkludera en SPF-post förhindrar du tredjeparter från att utge sig för att vara ditt företag och skicka obehöriga e-mail som ser ut att komma från din domän.

I denna artikel visar vi dig hur du lägger till Trustpilot som en auktoriserad avsändare i din SPF-post, så att dina inbjudningar inte kommer att markeras som skräppost.

Så här gör du

1. Logga in på ditt konto hos din domänvärd. Gå till sidan för att uppdatera dina DNS-poster. Den kan heta någonting i stil med: Hantera DNS, Administration av namnserver, etc.
  2. Hitta dina TXT-poster och kontrollera om din domän har en SPF-post. En SPF-post börjar med "v=spf1".
  3. Lägg till include:trustpilotservice.com till din SPF-post.

Obs: Om du inte redan har en SPF-post får du kontakta din domänleverantör som kan hjälpa dig att skapa en.

Så här ska det se ut:

v=spf1 include:trustpilotservice.com include:exempelwebbsida.se -all

Du kan lägga till flera auktoriserade avsändare till din SPF-post. Exemplet ovanför visar dig hur det kan se ut om du ger tillgång till Trustpilot och exempelwebbsida.se.

Obs: Trustpilot stödjer inte systemen DKIM (DomainKeys Identified Mail) och DMARC (Domain Message Authentication Reporting & Conformance).