Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Sök på Trustpilots Supportcenter för att läsa om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxar och produktomdömen, samt för att se steg-för-steg-guider som visar hur du redigerar dina omdömen och kontoinställningar

Business Användare: Hur du Återställer ditt lösenord Följ

Om du har glömt ditt lösenord följer du de här stegen för att återställa det och åter få tillgång till ditt företagskonto.

  1. Gå till b2b.trustpilot.se
  2. Klicka på länken Glömt ditt lösenord?
  3. Fyll i den e-postadress som du använder för ditt företagskonto och Klicka på Skicka email

Du kommer inom några minuter att få ett e-mail innehållande en länk för att återställa ditt lösenord.

Kontakta support