Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

Problem med att logga in på Trustpilot Business?

Är du företagsanvändare och har glömt lösenordet till ditt Trustpilot Business-konto? Följ stegen nedan för att återställa det och få tillgång till ditt konto igen.

1. Gå till Trustpilot.se och klicka på För företag längst upp till höger. Du kommer att omdirigeras till Trustpilot Business. Välj Logga in. Obs:Bakgrundsbilden som visas kan skilja sig från den du ser här.
  2. Klicka på Glömt ditt lösenord?.
  3. Ange den e-mailadress du använder för att logga in på ditt företagskonto och klicka på Skicka e-mail.

Inom några minuter bör du få ett e-mail med en länk för återställande av ditt lösenord.

Kan du fortfarande inte logga in?

Om du fortfarande har problem med att logga in kan det bero på ditt cacheminne. Testa att logga in med ditt lösenord i ett inkognitofönster. Du kan öppna ett inkognitofönster med kommandot Ctrl+Shift+N på Windows och Cmd+Shift+N på Mac. Om du lyckas logga in nu, bör problemet kunna lösas genom att du rensar ditt cacheminne.

Om det fortfarande inte fungerar kan du kontakta vårt supportteam.