Företagsanvändare: Inloggningsproblem?

Är du företagsanvändare och har glömt lösenordet till ditt Trustpilot Business-konto? Följ stegen nedan för att återställa det och få tillgång till ditt konto igen.

1. Gå till Trustpilot.se och klicka på För företag längst upp till höger.
  2. Du omdirigeras nu till Trustpilot Business. Klicka på Logga in längst upp till höger. Obs: Bakgrundsbilden som visas kan skilja sig från den du ser här.
  3. Klicka på länken Glömt ditt lösenord?
  4. Ange den e-mailadress du använder för att logga in på ditt företagskonto och klicka på Skicka e-mail.

Du kan också gå direkt till inloggningssidan genom att klicka på b2b.trustpilot.com och därefter på Glömt ditt lösenord?

Inom några minuter bör du få ett e-mail med en länk för återställande av ditt lösenord.

Jag har inte fått något e-mail

Om du inte får något återställnings-e-mail kan det vara för att du försöker logga in via konsumentsidan istället för inloggningssidan för företag.

Tips: Detta löser du enklast genom att använda följande länk, som tar dig direkt till inloggninssidan för företag: b2b.trustpilot.com.

Om du försöker logga in via konsumentsidan Trustpilot.se kan du se en sektion under de vanliga inloggningsalternativen där det står Har du ett företag? Klicka på knappen Logga in precis nedanför.

Du omdirigeras nu till inloggningssidan för företag, där du antingen kan logga in med dina inloggningsuppgifter eller begära ett nytt lösenord genom att följa instruktionerna ovan.

Kan du fortfarande inte logga in?

Om du fortfarande har inloggninsproblem efter att ha testat tillvägagångssätten ovan kan det bero på ditt cacheminne. Testa att följa instruktionerna ovan i ett inkognitofönster. Du kan öppna ett inkognitofönster med kommandot Ctrl+Shift+N på Windows och Cmd+Shift+N på Mac. Om du lyckas logga in nu, bör problemet kunna lösas genom att du rensar ditt cacheminne.

Om du fortfarande har inloggningsproblem efter att ha testat alla tillvägagångssätt ovan, kontakta vårt supportteam.