Webbläsarstöd och reklamblockerare

Webbläsarstöd

Trustpilot stöder de nuvarande och tidigare huvudversionerna av Chrome, Firefox, Safari och Edge, samt har begränsat stöd för Internet Explorer 11 (IE11). För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder den senaste versionen av Chrome.

Kontrollera om du använder den senaste versionen

I Chrome och Firefox kan du gå till fliken 'Om' i hjälpsektionen under Inställningar för att kontrollera och uppdatera din webbläsare.

Edge styrs av Windows Update, så du får automatiskt den senaste versionen så länge du håller din dator uppdaterad.

Safari följer med din Mac eller iPhone, så du får automatiskt den senaste versionen så länge du håller din dator/telefon uppdaterad.

OBS: Safari för Windows har utgått och stöds inte längre.

Reklamblockerare och integritetsfilter

Trustpilot stöder inte reklamblockerare eller integritetsfilter, eftersom vi vill driva en pålitlig sajt med hög tillgänglighet.

Vi använder övervakningsverktyg för att säkerställa att du kan logga in, lämna omdömen osv. Reklamblockerare och integritetsfilter skulle potentiellt kunna upptäcka vår övervakningsprogramvara i din browser, vilket skulle resultera i att flera Trustpilot-funktioner slutar att fungera.

Om du stöter på problem kan du testa att vitlista Trustpilot, antingen tillfälligt eller permanent. Om det inte hjälper - hör av dig till vårt Supportteam.