Webbläsarstöd och reklamblockerare

Webbläsarstöd

Trustpilot stöder de senaste versionerna av Chrome, Firefox, Safari, Edge och Internet Explorer 11. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du använder den senaste versionen av Chrome.

Kontrollera om du använder den senaste versionen

Om du behöver uppdatera Chrome, får du vanligtvis en avisering. Gå vidare via aviseringen för att installera uppdateringen.

I Firefox kan du uppdatera direkt via Inställningar eller Om Firefox.

Edge styrs av Windows Update, så du får automatiskt den senaste versionen så länge du håller din dator uppdaterad.

Safari följer med din Mac eller iPhone, så du får automatiskt den senaste versionen så länge du håller din dator/telefon uppdaterad.

OBS: Safari för Windows har utgått och stöds inte längre.

Reklamblockerare och integritetsfilter

Trustpilot stöder inte reklamblockerare eller integritetsfilter. Vi använder övervakningsverktyg för att säkerställa att du kan logga in, lämna omdömen osv. Reklamblockerare och integritetsfilter skulle potentiellt kunna upptäcka vår övervakningsprogramvara i din browser, vilket skulle resultera i att flera Trustpilot-funktioner slutar att fungera.

Om du stöter på problem kan du testa att vitlista Trustpilot, antingen tillfälligt eller permanent. Om det inte hjälper - hör av dig till vårt Supportteam.