Vanliga frågor om TrustBoxar

Skaffa tilläggsmodulen Convert för att öka konverteringarna på din webbsida med vår omfattande samling av TrustBoxar för företagsomdömen.

Skaffa modulen

TrustBoxar är våra widgets. Du kan använda dem för att visa upp dina omdömen på din webbsida så att dina kunder kan se vilka bra produkter och tjänster du erbjuder. Här är en lista över vanliga frågor som vi får om dem.

Implementering

Hur lägger jag till en TrustBox på min webbsida?

När du har valt en TrustBox och konfigurerat den, behöver du lägga till lite kod på din webbsida. Här är en steg-för-steg-guide som kommer visa dig hur du kommer igång med din TrustBox.

Hur använder jag en TrustBox i mina marknadsföringskampanjer?

Med vår TrustBox Signature och TrustBox Newsletter kan du dela dina omdömen och TrustScore med dina kunder i dina e-mail och dina nyhetsbrev.

Kan jag implementera en TrustBox på min WordPress-sida?

Ja. Du behöver lägga till bootstrap-skriptet i sidhuvudet på din visningssida. För att kunna göra detta behöver du ändra mallfilen header.php i WordPress. Du kan behöva be en utvecklare om hjälp med detta. Du kan även ändra från visuellt läge till textläge i WordPress och sedan klistra in TrustBoxens JavaScript- och HTML-kodavsnitt i redigeraren.

Visningsproblem

Hur ändrar jag språket på min TrustBox?

Du har två möjligheter. Du kan ändra TrustBoxens visningsspråk och sedan välja att enbart visa omdömen som är skrivna på det språket.

1. Gå in på din företagsprofil och välj Visa upp omdömen> Widgets för webbsidor >TrustBox-bibliotek. Välj din TrustBox.
  2. Navigera till Anpassa din TrustBox under Skaffa din TrustBox.
  3. Välj ditt språk i rullgardinsmenyn Widget-språk.

Om du har valt en TrustBox som visar omdömen, kan du välja att filtrera dina omdömen så att endast omdömen på det valda språket visas i din TrustBox. När du utfört ovanstående steg ska du:

1. Kontrollera att skjutknappen Välj endast omdömen som har skrivits på detta språk är aktiverad under Widget-språk.

Den är aktiverad som standard. Du kan inaktivera den för att visa omdömen som finns skrivna på alla språk. När du har gjort dina ändringar klickar du på Hämta kod och ersätter din gamla TrustBox-kod med denna uppdaterade kod.

Kan jag byta färg på min TrustBox?

Vissa prispaket ger dig möjlighet att anpassa teckensnittsfärgen på dina TrustBoxar som visar företagsomdömen. Du kan också ändra stjärnfärgen på dina TrustBoxar som visar produktomdömen.

Har TrustBoxar responsiv design?

Alla våra TrustBoxar är responsiva. De har interna brytpunkter som säkerställer att placeringen av innehållet anpassas efter de givna dimensionerna, och de har en scroll-funktion.

TrustBoxar integreras i en iFrame på din webbsida. Denna iFrame stödjer inte storleksändringar fullt ut, så TrustBoxen kommer inte att vara fullt flexibel i alla dimensioner. TrustBoxens bredd anpassas när du ändrar storlek på webbläsarfönstret, medan höjden förblir densamma. Ställ in bredden på 100% och justera höjden på dina DOM-element så att de stämmer överens med TrustBoxens minimihöjd för bästa resultat.

Obs: Kontrollera TrustBoxens minimi- och maximivärden innan du påbörjar implementeringen. Denna information hittar du på TrustBoxens förhandsgranskningssida.

Hur visar jag upp omdömen på mobil med en TrustBox Carousel?

Skapa en responsiv TrustBox genom att öka höjden på iFramen till att bli större på mobil. Du kan lägga till en ny HTML-sektion och öka iFramens höjd med CSS.

Se exempel:

<div class="carousel">
<!-- TrustBox widget -->
<div class="trustpilot-widget" data-locale="sv-SE" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="5400267300006400057a0113" data-style-height="130px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-group="on" data-stars="1,2,3,4,5">
<a href="https://se.trustpilot.com/review/minwebbsida.com" target="_blank">Trustpilot</a>
</div>
<!-- End TrustBox widget -->
</div>
<style>
/* Target mobile displays with a media query */
@media (max-width: ...) {
  .carousel {
width: 320px;
  }
  .carousel iframe {
height: 290px !important;
  }
}
</style>

Inläsningsproblem

Hur påverkar en TrustBox en webbsidas storlek?

En TrustBox ökar sidstorleken med i genomsnitt 50 kB, beroende på vilken typ av TrustBox det är och hur mycket data den innehåller. TrustBoxar med flera lager, såsom TrustBoxarna Pop-Up eller Drop-Down, ökar sidstorleken med i genomsnitt 100 kB.

Dessa extra kilobyte gäller den första gången en användare läser in en sida. När sidan blir inläst en andra gång utgör anropet ca 1 kB, då webbläsaren använder sig av cacheminnet istället för att läsa in sidan från våra servrar.

Den här datan utgör en mycket liten del av den genomsnittliga webbsidans samlade storlek. Detta illustreras i nedanstående tabell.

Sidstorlek Första inläsning av TrustBox (50 kB) Andra inläsning av TrustBox (1 kB)
1 MB 6,3 % 0,09 %
2 MB 3,2 % 0,05 %
5 MB 1,3 % 0,02 %
7 MB 0,9 % 0,014 %

Påverkar TrustBoxen min webbsidas inläsningshastighet och SEO?

TrustBoxar är designade för att ha en minimal inverkan på din webbsida. Första gången din sida läses in efter att du har implementerat en TrustBox, kommer du att få en förfrågan om att läsa in ett mindre skript. Skriptet hämtar inte TrustBoxens innehåll förrän din sida har lästs in. TrustBoxen väntar på att din sida läses in helt för att minimera effekten. Om din sida läses in långsamt, kan det hända att Google inte indexerar din sida och detta kan påverka din SEO.

Varför laddar inte min TrustBox ordentligt? Den visar bara en länk till Trustpilot.

Det verkar som att bootstrap-skriptet inte har lästs in. Bootstrap-skriptet är det första av två kodavsnitt som du behöver för att kunna integrera en TrustBox på din sida.

Vi rekommenderar att du placerar skriptet i <head><head>-sektionen i din webbsidas HTML-kod. Om du inte har tillgång till den kan du även placera den i <body></body>-sektionen precis före TrustBox-koden (det andra kodavsnittet). Vi har också en guide som hjälper dig säkerställa att din TrustBox har implementerats korrekt, och att den kör på en single-page application.

Vad händer med min TrustBox om Trustpilots system är nere?

Alla våra TrustBoxar har 30-dagars cachelagring i reserv, så dina TrustBoxar visas även om vi mot förmodan skulle få ett systemfel. Dina omdömen kommer dock inte att uppdateras var 20e minut så länge problemet kvarstår. Om cachelagringstiden går ut, kommer TrustBoxarna att visa en logotyp istället.

Kan reklamblockerare blockera omdömen från att visas i TrustBoxen?

Det beror på reklamblockeraren. Reklamblockerare är alla olika och de kan blockera en rad olika saker. Så vi kan inte garantera att alla reklamblockerare inte kommer kunna blockera dina omdömen från att visas. Med det sagt, bevakar vi våra TrustBoxar för att detta inte ska bli ett problem.

Vilka webbläsare är kompatibla med TrustBoxar?

De fungerar med Chrome, Firefox, Safari och Edge. TrustBoxar är inte kompatibla med Safari för Windows samt Internet Explorer.

Obs: TrustBoxar fungerar utan problem i nyare versioner av Safari på Mac OS, men det kan hända att du stöter på problem med äldre versioner av Safari.

Säkerhet

Vilken typ av data registrerar TrustBoxar?

TrustBoxar registrerar inga individuella användaruppgifter. TrustBoxar registrerar tre anonymiserade händelsetyper kopplade till widgeten: exponeringar, visningar och klickningar. Dessa händelsetyper hjälper dig att förstå hur din widget presterar på din webbsida.

Lagrar TrustBoxar cookies?

TrustBox-widgets lagrar inte cookies, såvida du inte kör ett A/B-test med vårt verktyg TrustBox Optimizer. Vår TrustBox Optimizer lagrar två typer av cookies under A/B-testet för att spåra testvariationernas konverteringar. Dessa cookies innehåller ett anonymiserat användar-ID och en indikator på vilken variation användaren såg. På så sätt kan verktyget ange konverteringsgrad för varje widget-variation, för att fastställa vilken widget som presterar bäst. När A/B-testet har avslutats, raderas alla cookies automatiskt.

Stöder TrustBoxar Subresource Integrity (SRI)?

Nej. Om du använder dig av ett SRI-hashvärde, behöver du uppdatera din webbsida varje gång Trustpilot uppdateras för att säkerställa att dina TrustBox-widgets fortfarande fungerar.

Säkerhetsstandarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) är ej applicerbar på våra widgets eftersom att Trustpilot inte hanterar, behandlar, lagrar eller överför betalningsinformation. Det är rekommenderat för kunder som följer PCI DSS-standarden att separera PCI DSS-aktiviteter från andra webbkomponenter och skydda dem enligt deras särskilda ansvarsområden.