Skicka inbjudningar genom att skriva in kunddata manuellt

Om du bara behöver bjuda in några få kunder kan du skriva in deras data manuellt. Var medveten om att det finns en större chans för felskrivningar när du skriver in kundinformation på fri hand. Så här gör du:

VIKTIGT

● Våra manuella inbjudningsmetoder, inklusive inbjudningar via manuellt angiven data och kopiering och inklistring av kunddata, kommer inte vara tillgängliga för nya kunder som registrerar sig på Trustpilot från och med den 1 oktober 2020.

Nuvarande kunder som abonnerar på något av våra betalpaket kan använda våra manuella inbjudningsmetoder, inklusive inbjudningar via manuellt angiven data och kopiering och inklistring av kunddata, fram till 90 dagar efter det att kontraktet förnyas nästa gång eller efter 1 november 2020.

Nuvarande kunder som använder vårt gratispaket kan använda våra manuella inbjudningsmetoder, inklusive inbjudningar via manuellt angiven data och kopiering och inklistring av kunddata, fram till 90 dagar efter den 1 oktober 2020.

1. Gå in på ditt företagskonto och klicka på Samla in omdömen > Bjud in kunder.
  2. Under Bjud in manuellt, väljer du Ange data manuellt - företagsomdömen.
  3. Skriv in kundens e-mail, namn och referensnummer i lämpliga fält. Klicka sedan på Lägg till.

1. Upprepa steg 3 för varje kund som du vill bjuda in. När du har skrivit färdigt, klickar du på Nästa.
  2. Ange din avsändarinformation i fältet Avsändarnamn. Välj sedan svars-e-mailadressen från rullgardinsmenyn och klicka på Nästa.

1. Du kommer till sidan Skapa e-mailinbjudan. Klicka på Välj mall.

1. Under Trustpilots optimerade mallar väljer du språket och mallen som du vill använda för din inbjudan. Klicka på Välj denna mall.
  2. I rullgardinsmenyn under Vilken målsida vill du att din inbjudan dirigerar dina kunder till? väljer du den lokala Trustpilot-webbsida som du vill skicka dina kunder till så att de kan skriva sina omdömen. Klicka på Nästa.

1. Kontrollera vad som står. Om du tycker det ser bra ut, klickar du på Skicka inbjudningar.