Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

Ditt Dashboard

När du loggar in på ditt företagskonto på Trustpilot landar du på ditt så kallade Dashboard. Här hittar du en kortfattad översikt över hur det går för ditt företag.

Mina webbsidor

Om du har mer än en webbsida på Trustpilot kan du klicka på den du vill gå in på i fönstret Mina webbsidor som dyker upp automatiskt när du loggar in på ditt företagskonto. Klicka på webbsidans namn för att komma åt dess Dashboard.

Du kan välja en annan webbsida från rullgardinsmenyn längst upp till höger på sidan. Du kan endast välja en webbsida åt gången. Om du vill inaktivera denna funktion avmarkerar du rutan Visa alltid vid inloggning.

Dashboardet

Ditt Dashboard består av fem olika rutor. För mer information om varje element, för muspekaren över i-ikonen till höger om rubriken i varje ruta.

Tips: Om du är ny på Trustpilot och detta är första gången du loggar in på ditt Dashboard kommer korten inte att innehålla någon data. I stället visas information och länkar som hjälper dig att komma igång med ditt Trustpilot-konto och börja samla in omdömen. Fler tips på hur du kommer igång med Trustpilot hittar du i Checklistan.

Övergripande prestation

I denna ruta får du överblick över hur det går för ditt företag på Trustpilot för tillfället. Du kan se ditt nuvarande stjärnbetyg, antalet omdömen på din profil samt din aktuella TrustScore.

Engagera dig

I rutan Engagera dig visas dina tre senaste omdömen. Här kan du se den allra senaste feedbacken från dina kunder. Du kan också klicka på länken Företagsomdömen för att komma direkt till Företagsomdömessidan.

Status på dina inbjudningar

I rutan Status på dina inbjudningar kan du se hur dina inbjudningar fördelar sig i kategorierna Levererad, Ej levererad och I kö under en viss tidsperiod. Du kan också se om din Påminnelsefunktion är aktiverad.

Kategorierna Levererad och Ej levererad innehåller information om din leveransfrekvens under den angivna tidsperioden. En grön pil indikerar att frekvensen har förbättrats och en röd pil att den har försämrats.

Obs: En nedåtpekande grön pil i kategorin Ej levererad betyder att andelen inbjudningar som inte har levererats har sjunkit, vilket alltså är en förbättring.

Dina omdömen

I rutan Dina omdömen summeras alla dina nya omdömen under den angivna tidsperioden, uppdelat i kategorierna Totalt antal omdömen, Verifierade omdömen, Svarsfrekvens och Organiska omdömen. Här visas antalet omdömen i varje kategori samt huruvida det har ökat eller minskat sedan föregående tidsperiod. En grön pil indikerar en förbättring och en röd pil en försämring.

Du kan också se en analys av din Stjärnfördelning.

TrustBox-visningar

I rutan TrustBox-visningar kan du se det totala antalet visningar av din widget under den angivna tidsperioden. Du kan också se om det totala antalet visningar har ökat eller minskat sedan föregående tidsperiod.

Dashboardets utformning

På ditt Dashboard får du en övergripande bild av hur det går för ditt företag på Trustpilot. Det kan hända att du vill titta på något särskilt område i mer detalj. Det finns två olika sätt att göra detta.

Tidsperiod

Dashboardet är inställt på att automatiskt visa statistik över de senaste 28 dagarna. Genom att byta tidsperiod längst upp till höger på sidan kan du dock även se statistik över de senaste 7 dagarna eller över Idag – till exempel om du vill se data för en annan tidsperiod i rutan Status på dina inbjudningar.

Övriga länkar

I hörnet längst upp till höger på vissa rutor hittar du en länk som tar dig till motsvarande sektion på ditt företagskonto. I dessa sektioner får du en djupare inblick i informationen på ditt Dashboard.