Ditt Dashboard

När du loggar in på ditt företagskonto på Trustpilot landar du på kontrollpanelen 'Dashboard'. Ditt Dashboard består av två huvuddelar: en statistikmodul som ger dig en överblick över hur ditt företag presterar, och en checklista som berättar för dig vad du bör göra härnäst för att samla in, hantera och dela dina omdömen. Dashboardet är utformat för att hjälpa dig att förbättra din verksamhet och öka kundnöjdheten.

Mina webbsidor

Om du har mer än en webbsida på Trustpilot väljer vilken du för tillfället vill gå in på i popup-fönstret Mina webbsidor. Detta fönster dyker upp när du loggar in på ditt företagskonto, och visar en lista på de webbsidor du har tillgång till. När du väljer en webbsida skickas du vidare till denna webbsidas Dashboard. Du kan endast välja en webbsida åt gången.

Om du inte vill att popup-fönstret ska visas varje gång du loggar in på ditt företagskonto kan du inaktivera det genom att avmarkera rutan Visa alltid vid inloggning i hörnet längst ner. När popup-fönstret inaktiverats kan du fortfarande välja mellan dina webbsidor i rullgardinsmenyn längst upp till höger på sidan.

Statistik

Statistiken ger dig en snabb överblick över hur ditt företag presterar baserat på följande indikatorer:

1. TrustScore (de senaste 28 dagarna och totalt)
  2. Antal omdömen (de senaste 28 dagarna och totalt)
  3. Inbjudningar som skickats (de senaste 28 dagarna)

Checklista

Checklistan är utformad för att hjälpa dig med konfigureringen av ditt konto. Den visar en lista med uppgifter som måste utföras för att du ska få ut mesta möjliga av Trustpilots funktioner. Checklistan är dynamisk och visar endast de uppgifter som är relevanta för dig i nuläget. Du hittar listan på ditt Dashboard när du är inloggad på ditt företagskonto på Trustpilot.