Så här anpassar du dina inbjudningsmallar

Skräddarsy dina e-mailinbjudningar för att se till att de matchar ditt företags övriga e-mailutskick.

Följ dessa enkla steg för att anpassa din(a) e-mail-mall(ar) och uppmuntra dina kunder att lämna omdömen om ditt företag.

1. Logga in på ditt företagskonto, välj fliken Inbjudningar och klicka på Redigera din mall.
  2. Klicka på Välj mall, så kommer din(a) anpassade mall(ar) upp i kolumnen Mina anpassade mallar.

Obs: Du kan fortfarande anpassa AFS 1.0-mallen, men du kan inte välja någon annan mall förrän du migrerat till AFS 2.0. Här kan du läsa mer om hur du går till väga.

1. Klicka på Fortsätt för att redigera din mall.
  2. Klicka på Spara mall när du är färdig med redigeringen.