Guide för: Hur du anpassar mall för den Automatiska Feedback Servicen Följ

Observera att dessa instruktioner endast gäller dem som ännu inte har uppgraderat till AFS 2.0. Här hittar du guiden till AFS 2.0.

Automatisk Feedback Service 2.0 introducerar ett smartare och mycket mer kraftfullt sätt att integrera din eCommerce-butik med Trustpilot. Med AFS 2.0 kan du på flera olika sätt öka antalet kunder som svarar på dina inbjudningar. För det första kan du inkludera Trustpilots interaktiva stjärnor i din inbjudningsmall. Genom att lägga till dessa stjärnor i din inbjudningsmall kan du öka din nuvarande konverteringsgrad med upp till 61%! Dessutom kan du nu optimera din konverteringsgrad genom att ange den exakta tidpunkten för leverans av dina inbjudningar. En ytterligare fördel med AFS 2.0 är pre-tagging. Du kan t.ex. pre-tagga dina omdömen och samla in data i form av ort, leveransmetod, säljare o.dyl., och därigenom få insikter i ditt företag som hjälper dig att fatta smartare affärsbeslut. Sist men inte minst - med AFS 2.0 kan du inkludera de produkter dina kunder har köpt, så att de kan lämna både ett företagsomdöme och ett produktomdöme via en och samma inbjudan. Klicka här för att uppgradera till vårt nya kontrakt, eller kontakta vårt Supportteam eller din Account Manager för att uppgradera till AFS 2.0 idag.

Att anpassa e-mailinbjudningarna är ett utmärkt sätt att dra till sig kundens uppmärksamhet och öka antalet insamlade omdömen.

Följ dessa enkla steg för att anpassa din(a) e-mailmall(ar) och uppmuntra dina kunder att lämna omdömen om ditt företag.

1. Logga in på ditt företagskonto, välj fliken Inbjudningar och klicka på Redigera din mall.
  2. Klicka på Välj mall så kommer din(a) anpassad(e) mall(ar) upp i kolumnen Mina egna mallar. I namnet/namnen på din(a) anpassade mall(ar) som du använde för AFS 1.0 ingår ditt domännamn och din locale (land och språk). Observera att du inte kan välja någon annan mall om du inte har migrerat till AFS 2.0, även om du fortfarande kan anpassa AFS 1.0-mallen. Här kan du läsa om hur du migrerar.

1. Klicka på Fortsätt för att redigera din mall.
  2. Klicka på Spara mall när du är färdig med redigeringen.

Vi rekommenderar starkt att du testar Automatisk Feedback Service innan du sätter igång med kundutskicken. På så sätt kan du se slutresultatet och kontrollera att allting fungerar som det ska.

OBS: Du kan inte ändra fördröjningen på dina inbjudningar om du fortfarande använder AFS 1.0 - denna inställning kan endast ändras i den uppgraderade versionen av AFS 2.0.