Radera ditt Trustpilot-konto

Om du tar bort ditt användarkonto kommer du fortfarande kunna leta efter företag och läsa omdömen på Trustpilot. Du kommer bara inte kunna skriva omdömen själv längre.

Obs: När du raderar ditt konto så kommer även omdömen som du skrivit att raderas. Detta går inte att ångra.

Radera ditt Trustpilot-konto

  1. Logga in på ditt användarkonto på Trustpilot och klicka på användarikonen längst upp till höger. Välj Mina inställningar i rullgardinsmenyn.
  2. Under Radera användarkonto klickar du på Radera min profil.
  3. Ange e-mailadressen som är kopplat till detta konto i dialogrutan och klicka på Radera för att bekräfta.
Obs: Om du har fått en inbjudan till att skriva ett omdöme från ett företag som använder Trustpilot kan du begära att företaget raderar dina personuppgifter. För att göra detta behöver du kontakta företaget direkt eftersom det är företaget som är personuppgiftsansvarig. Om den du pratar med hos företaget är osäker på hur datan raderas kan du hänvisa till den här artikeln.