Hur tar jag bort mitt användarkonto? Följ

Följ stegen nedan för att ta bort din användarprofil på Trustpilot.

1. Gå in på Trustpilot.se och logga in på ditt användarkonto genom att klicka på Logga in längst upp till höger

2. När du loggat in klickar du på din profilbildsikon längst upp till höger för att öppna rullgardinsmenyn

1. Klicka på Mina inställningar
  2. Klicka på Radera användarkonto och därefter på Radera min profil
  3. Ett popup-fönster dyker upp: "Är du säker på att du vill radera ditt konto? Dina omdömen kommer också att raderas."
  4. Klicka på OK för att genomföra borttagandet

Observera att när du raderar ditt användarkonto raderas även dina omdömen. De kan inte återskapas.