Så ändrar och återställer du ditt lösenord

Vi behöver alla byta ut våra lösenord då och då – för säkerhetsskäl eller när vi råkar glömma bort dem.

Det är en bra idé att byta dina lösenord då och då, och inte bara på Trustpilot men i allmänhet. Det är enkelt att byta ditt lösenord, och att återställa det om du har glömt det.

Obs: Om du har registrerat dig på Trustpilot med din e-mail efter den 11 november 2019, kommer du att få en ny 4-siffrig bekräftelsekod skickad till din e-mailadress varje gång du loggar in. Bekräftelsekoden används istället för lösenord.

Ändra ditt lösenord

1. Gå till Trustpilot.se och klicka på Logga in längst upp till höger, eller klicka på följande knapp:
  2. För muspekaren över ditt namn längst upp till höger på sidan och klicka på Mina inställningar i rullgardinsmenyn.
  3. Välj Ändra lösenord
  4. Fyll i ditt nuvarande lösenord, ange därefter ditt nya lösenord två gånger och klicka slutligen på Ändra lösenord

Återställ ditt lösenord

Så återställer du ditt lösenord:

1. Gå till Trustpilots startsida och klicka på Logga in längst upp till höger.
  2. Klicka på Logga in med e-mail, och klicka därefter på Glömt ditt lösenord?
  3. Ange den e-mailadress som du använde för att registrera dig på Trustpilot och klicka därefter på Återställ lösenord.
  4. Du kommer nu att få ett e-mail med en inbjudan till att välja ett nytt lösenord. Om du inte har fått det inom några minuter, kolla så att det inte har hamnat i din skräppost eller i ditt spamfilter.

Om du fortfarande har inloggningsproblem kan du kontakta vårt supportteam, antingen via vårt kontaktformulär eller via livechatten i vårt supportcenter.