Jag har glömt bort mitt lösenord. Hur återställer jag det? Följ

Om du har glömt bort ditt lösenord eller har problem med inloggningen till ditt Trustpilot-konto, kan du följa dessa steg för att återställa lösenordet så att du kan logga in igen.

1. Gå till se.trustpilot.com.

2. Klicka på Logga in längst upp till höger
  3. Klicka på E-mail-ikonen
  4. Klicka på Glömt ditt lösenord?
  5. Ange den E-mailadress du registrerat dig med på Trustpilot
  6. Klicka på Skicka instruktioner
  7. Du hittar ditt nya lösenord i din e-mailinkorg. Om du inte har fått det inom några minuter, kolla så att det inte har hamnat i din skräppost eller i ditt spamfilter.

Om du fortfarande har inloggningsproblem, kontakta vårt Supportteam antingen via vårt kontaktformulär eller via chatten i vårt Support-center.