Jag har glömt bort mitt lösenord. Hur återställer jag det?

Vi behöver alla byta ut våra lösenord då och då! Följ stegen nedan för att ändra lösenordet till ditt Trustpilot-konto.

Jag har glömt mitt lösenord

Om du har glömt bort ditt lösenord eller har problem med inloggningen till ditt Trustpilot-konto, kan du följa dessa steg för att återställa lösenordet så att du kan logga in igen.

1. Gå till www.trustpilot.se
  2. Klicka på Logga in i hörnet längst upp till höger
  3. Klicka på Logga in med e-mail
  4. Klicka på Glömt ditt lösenord?
  5. Ange dina inloggningsuppgifter till Trustpilot, dvs. den e-mailadress du använde när du skapade ditt konto
  6. Klicka på Återställ lösenord
  7. Du kommer nu att få ett e-mail med en inbjudan till att välja ett nytt lösenord. Om du inte har fått det inom några minuter, kolla så att det inte har hamnat i din skräppost eller i ditt spamfilter.

Om du fortfarande har inloggningsproblem kan du kontakta vårt supportteam, antingen via vårt kontaktformulär eller via livechatten i vårt supportcenter.

Om du är företagsanvändare och har glömt dina inloggningsuppgifter till Trustpilot kan du återställa ditt lösenord via inloggningssidan för företag. Läs mer i denna artikel.

Jag kommer ihåg mitt lösenord och vill ändra det

1. Gå till Trustpilot.se och klicka på Logga in längst upp till höger, eller klicka på följande knapp:
  2. Klicka på din profilbildsikon längst upp till höger för att öppna rullgardinsmenyn
  3. Klicka på Mina inställningar
  4. Välj Ändra lösenord
  5. Fyll i ditt nuvarande lösenord, ange därefter ditt nya lösenord två gånger och klicka slutligen på Ändra lösenord

Kontakta vårt supportteam om du behöver ytterligare assistans.