Så här hanterar du flera företag och domäner

Tillgängligt för:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denna funktion ingår i vårt Free-paket! Testa redan idag!

Om du har flera domäner eller företag på Trustpilot, kan du hantera samtliga via ett och samma företagskonto.

Du kanske har några få mindre företag som du hanterar direkt från ett konto. Eller så kanske du har flera dotterbolag vars profiler du hanterar. Oavsett vilket, så är det riktigt enkelt att hantera dina företagsprofiler från ett konto.

Obs: Behöver du lägga till en domän? Be din Customer Success-manager om hjälp. Om du inte har en Customer Success-manager kan du kontakta support så hjälper de dig.

Så skiftar du mellan domäner

Så skiftar du mellan domäner:

1. Logga in på ditt företagskonto på Trustpilot. Klicka på ditt företags namn längst upp till vänster.
  2. Håll markören över din nuvarande domän, och välj den nya domänen i rullgardinsmenyn.

När du har valt en domän kan du hantera den tillhörande profilen. Du får även tillgång till dina inbjudningar, statistik och TrustBox-widgets.

Om du har flera domäner och vill lägga till dem i ditt företagskonto, kan du kontakta din Customer Success-manager eller skicka en begäran till vårt supportteam.

Så byter du företag

Om du har flera företag kopplade till ditt företagskonto är det enkelt att skifta mellan dem.

1. Logga in på ditt företagskonto på Trustpilot. Klicka på ditt företags namn längst upp till vänster.
  2. Håll markören över Byt företag, och välj det företag du vill hantera från listan på företag.

Obs: Du kommer endast att se kontoöversikten för det valda företaget.

Automatiska förslag i sökningar på Trustpilots konsumentsida

När du söker på dina företag på Trustpilots konsumentsida, dyker de upp i en särskild ordning. Denna ordning bestäms av sökalgoritmer som tar hänsyn till dessa tre faktorer:

1. Hur väl domänen matchar sökkriterierna
  2. Hur väl visningsnamnet matchar kriterierna
  3. Hur många omdömen domänen har

Ett exempel: Företag X har tre dotterbolag: företagx.se, företagx.dk och företag_x.no. Och .se-adressen har 31 omdömen, .dk-adressen har 89 omdömen och .no-adressen har 55 omdömen.

När någon söker på "företag x" kommer resultaten att dyka upp i följande ordning: företagx.dk, företagx.se, företag_x.no.

Den danska domänen matchar sökkriterierna och har högst antal omdömen, så den dyker upp först. Den svenska domänen kommer visas på andra plats då den matchar söktermerna bättre än företag_x.no.