Så här hanterar du flera domäner via samma företagskonto

Om du registrerade dig med flera domäner på Trustpilot har du möjlighet att hantera dem alla via ett och samma företagskonto.

Du väljer domän i rullgardinsmenyn i hörnet längst upp till höger.

Observera att du endast kommer att se kontoinformation för den markerade domänen.

Om du har flera domäner och vill lägga till dem till ditt företagskonto kontaktar du din Account-manager eller skickar en förfrågan till vårt supportteam.