​Hur svarar jag ett företag som har besvarat mitt omdöme?

När du lämnar ett omdöme om ett företag på Trustpilot, har företaget möjlighet att besvara ditt omdöme. Om du vill svara på deras svar kan du redigera ditt ursprungliga omdöme.

Det är inte alltid nödvändigt att svara på ett företags svar, så för att hålla Trustpilots plattform så enkel och användarvänlig som möjligt finns det ingen svarsfunktion för omdömeslämnare. Det underlättar läsbarheten och navigeringen på sajten.

Under vissa omständigheter kan det dock hända att du vill kommentera något av det företaget har tagit upp i sitt svar.

Uppdatera ditt ursprungliga omdöme

I sådana fall har du möjlighet att uppdatera ditt ursprungliga omdöme. Många omdömeslämnare lägger helt enkelt till ett stycke text ovanför eller nedanför det ursprungliga omdömen och markerar det som en uppdatering.

Om du väljer detta tillvägagångssätt är det bra om du tydligt markerar det uppdaterade avsnittet i ditt omdöme, så att de som läser omdömet enkelt kan följa konversationen mellan dig och företaget.

Här kan du läsa mer om hur du redigerar ditt omdöme.

Varför kan jag inte bara svara på deras svar?

Svarsfunktionen är till för att företag ska kunna besvara sina omdömen och (vid behov) öppna en kommunikationskanal mellan företaget och omdömeslämnaren.

Vi vill hålla denna funktion så enkel som möjligt för att Trustpilots sajt ska kunna hållas transparent och okomplicerad - både för omdömeslämnare och företag.