​Så registrerar du din företagsprofil

För att komma igång med Trustpilot och bjuda in kunder till att skriva omdömen om ditt företag behöver du först registrera din företagsprofil.

Om någon har lämnat ett omdöme om ditt företag på Trustpilot så har du en företagsprofil. Så enkelt är det. Du kanske inte har registrerat den, men den finns på Trustpilot.

Har du inte fått några omdömen? Ingen fara! Vi visar dig hur du registrerar din profil så att du kan börja bjuda in dina kunder till att lämna omdömen och visa folk hur bra ditt företag är.

Vad vinner jag på att registrera min företagsprofil?

Genom att registrera din profil kan du interagera med omdömeslämnare, få kontroll över din image och använda alla dina omdömen - positiva som negativa - till din fördel.

Du kommer att kunna:

Du får även en notifikation när någon lämnar ett omdöme om ditt företag. Din TrustScore beräknas baserat på dina omdömen. Därför är det bra att veta a) hur dina kunder ser på din service och b) vad du kan göra för att göra din service ännu bättre.

Registrera din profil

Så här registrerar du din profil:

1. Gå till se.trustpilot.com och klicka på För företag och klicka sedan på Skapa ett konto gratis.
  2. På sidan Skapa ett gratiskonto skriver du in webbsida, företagsnamn, fullständigt namn, jobb-e-mail och telefonnummer i de relevanta fälten. Välj land i rullgardinsmenyn och klicka sedan på Skapa konto.
  3. Du kommer att få ett e-mail för att aktivera ditt Trustpilot-konto där du ska klicka på Aktivera konto.
  4. I rutan som dyker upp anger du ditt lösenord i fältet Lösenord. Kryssa i rutan för Trustpilots Villkor och klicka sedan på Slutför installation.

Perfekt! Nu behöver du bara verifiera din domän så är du färdig.