Jag kan inte mina inloggningsuppgifter

Här kan du läsa om hur du får dina inloggningsuppgifter till Trustpilot så att du kan få tillgång till ditt konto och skriva omdömen.

Så hittar du dina inloggningsuppgifter

Om du någon gång har lämnat ett omdöme om ett företag på Trustpilot så har du ett användarkonto. Detta oavsett om du gick in på Trustpilots hemsida och skrev ett omdöme eller om ett företag bjöd in dig till att lämna ett omdöme. Har du lämnat ett omdöme så har en profil skapats.

Så om du inte är helt säker på vad dina inloggningsuppgifter är, kan det vara dags för lite detektivarbete. Du kan hitta dina inloggningsuppgifter på två olika sätt.

Försök att logga in med en e-mailadress

1. Längst upp till höger på Trustpilots hemsida klickar du på Logga in.
  2. inloggningssidan klickar du på Logga in med e-mail.
  3. Klicka på Glömt ditt lösenord? och ange sedan din e-mailadress i fältet.
    • Om det finns ett konto kopplat till den e-mailadressen skickas ett e-mail till den med en länk för att återställa lösenordet. Öppna meddelandet, återställ ditt lösenord och logga in på Trustpilot. Färdigt!
    • Om du får ett felmeddelande, testa då igen fast med en annan e-mailadress.

Sök igenom din inkorg

1. Logga in på ditt mailkonto.
  2. Sök efter e-mails som innehåller ordet "Trustpilot".
  3. Om du hittar välkomstmeddelandet som du fick när du först skrev ett omdöme på Trustpilot, klickar du på länken i meddelandet. Då omdirigeras du till din Trustpilot-profil.

Varför kan jag inte lämna omdömen anonymt?

Förtroende och transparens är oerhört viktigt för oss på Trustpilot. Dessa begrepp hjälper oss att hålla vårt community tryggt och rättvist för alla – både för konsumenter och företag. Anonyma omdömen tar bort ansvarsskyldigheten och ger utrymme för eventuellt missbruk. För att bekämpa detta måste alla som lämnar ett omdöme ha en användarprofil.

Du är dock fri att välja ett visningsnamn som inte avslöjar din identitet offentligt, om du så vill. Din profil måste dock vara kopplad till en e-mailadress, så att vi kan få tag på dig om det skulle uppstå problem med något av dina omdömen. Detta är dessutom ett krav enligt branschstandarden.