​Jag kan inte mina inloggningsuppgifter

I den här artikeln kan du läsa om hur din användarprofil skapades och hur du skaffar dig tillgång till ditt konto utan dina inloggningsuppgifter.

Har jag en användarprofil?

Om du tidigare har lämnat omdömen på Trustpilot så har du en profil - oavsett hur du först hittade hit.

Om du lämnade ditt första omdöme som svar på en inbjudan från företaget skapades din profil i samma ögonblick som du publicerade ditt omdöme, och kopplades till den e-mailadress som företaget i fråga hade försett oss med.

Jag kan inte mina inloggningsuppgifter

Det händer att folk lämnar omdömen som svar på inbjudningar utan att veta att det skapas en användarprofil åt dem. Därför vet de heller inte hur de ska logga in.

Om du inte kommer ihåg dina uppgifter men behöver tillgång till ditt konto har du två alternativ:

1. Gå till din e-mailinkorg och sök efter e-mail från Trustpilot. Du ska ha fått ett välkomst-e-mail efter att du lämnade ditt första omdöme. Klicka på länken i e-mailet, så omdirigeras du till din användarprofil på Trustpilot.

2. Ta reda på vilken e-mailadress ditt konto är kopplat till (den bör överensstämma med den e-mailadress du använt för att kommunicera med företaget du lämnade ditt första omdöme om), och ange den för att kunna återställa ditt lösenord på Trustpilots inloggningssida.

Varför kan inte jag lämna omdömen anonymt?

På Trustpilot värderar vi förtroende och transparens högt - det hjälper oss att hålla vår community säker och rättvis, både för konsumenter och företag.

Med helt anonyma omdömen går det inte att upprätthålla ansvarsskyldigheten, vilket skulle underlätta missbruk och försvåra vårt arbete med att upprätthålla en säker och rättvis plattform.

Du är dock fri att välja ett användarnamn som inte avslöjar din identitet offentligt, om du så vill. Din profil måste dock vara kopplad till en e-mailadress, så att vi kan få tag på dig om det skulle uppstå problem med något av dina omdömen. Detta är dessutom ett krav enligt branschstandarden.

Rekommenderad läsning

Behöver jag ett konto på Trustpilot?