​Inloggningsproblem?

Om du vid något tidigare tillfälle har lämnat ett omdöme på Trustpilot, så har du redan ett användarkonto. I denna artikel har vi samlat information för dig som inte hittar dina inloggningsuppgifter eller har problem med inloggningen.

Obs: Denna artikel är för användare och omdömeslämnare. Om du är företagsanvändare och har inloggningsproblem, läs i stället denna artikel.

Har jag ett användarkonto?

Om du har lämnat ett omdöme på Trustpilot - oavsett om du blev inbjuden eller om du hittade hit själv - så har du ett användarkonto.

Här kan du läsa mer om ämnet.

Jag kommer inte ihåg vilken e-mailadress jag använde

Om du lämnade ditt omdöme som svar på en inbjudan, är ditt Trustpilot-konto kopplat till den e-mailadress du använde i kontakten med företaget i fråga.

Om du har lämnat ett organiskt omdöme, det vill säga om du självmant hittade till Trustpilot, hittar du lättast rätt e-mailadress genom att söka efter Trustpilot i alla dina e-mailinkorgar, eftersom du bör ha fått ett välkomst-e-mail från oss när du registrerade dig.

Om du hittar välkomst-e-mailet kan du klicka på länken i det och få tillgång till ditt konto den vägen.

Jag är ansluten via sociala medier

Om ditt Trustpilot-konto är anslutet till ett av dina konton på sociala medier, är dina inloggningsuppgifter desamma som för detta konto.

Om du redan är inloggad på ditt sociala mediekonto på den enhet du använder ska du inte behöva logga in på Trustpilot manuellt - klicka helt enkelt på Logga in med Facebook eller Logga in med Google på vår inloggningssida.

Jag har glömt mitt lösenord

Om du vet vilken e-mailadress du använde när du registrerade dig men har glömt ditt lösenord, kan du fylla i e-mailadressen och begära ett nytt lösenord.

1. Gå till inloggningssidan och klicka på Logga in med e-mail.
  2. Fyll i din e-mailadress i fältet E-mail och klicka på Glömt ditt lösenord?
  3. Klicka på Återställ lösenord. Följande meddelande kommer då att visas i en gul ruta längst upp på sidan: Vi har skickat ett e-mail till dig med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord.
  4. Kolla din e-mailinkorg och följ instruktionerna i e-mailet för att skapa ett nytt lösenord.