Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

​Har jag ett användarkonto?

Om du vid något tidigare tillfälle har lämnat ett omdöme om ett företag på Trustpilot så har du ett användarkonto. Om du endast har läst omdömen och skulle vilja skriva egna, behöver du skapa ett användarkonto.

Du har redan ett användarkonto om...

...du har lämnat ett omdöme om ett företag

Om du vid något tidigare tillfälle har lämnat ett omdöme om en verksamhet på Trustpilot så har du ett användarkonto. Du kanske registrerade dig med ditt Google- eller Facebook-konto, eller med din e-mailadress. Eller så kanske ett företag skickade en inbjudan till dig efter att du gjorde ett köp och du lämnade därför ett omdöme. Oavsett vilket är du redan registrerad på Trustpilot.

Har du glömt dina inloggningsuppgifter? Sånt händer. Det är enkelt att återställa ditt lösenord eller ta reda på om du är registrerad.

Du har ännu inte något användarkonto om du...

...endast läser omdömen på Trustpilot

Du behöver inget användarkonto för att läsa omdömen på Trustpilot. Vem som helst kan besöka Trustpilots webbsida, söka efter en verksamhet, läsa omdömen och hålla sig uppdaterad.

Det är endast om du vill skriva omdömen själv som du måste skapa ett konto.

Kan jag redigera eller radera mitt konto?

Absolut. Du kan redigera din profil och ändra sådant som din plats, språkval och visningsnamn.

Och om du inte längre vill skriva omdömen om företag och vara en del av Trustpilots community, kan du radera ditt användarkonto. Tänk på att om du raderar din profil tas den bort permanent och alla dina omdömen raderas också.