Så här hittar du ditt omdöme

Har du skrivit ett omdöme på Trustpilot som du inte hittar längre? Här kan du läsa om hur du hittar det - och andra omdömen som du har skrivit - från ditt Trustpilot-konto.

Ibland kan det vara svårt att hitta ett omdöme som du har skrivit. Vissa företag får hundratals omdömen per vecka, så om du inte är inloggad på Trustpilot kan det vara aningen svårt att hitta ditt omdöme på företagets profilsida.

Men det finns en lösning! Om du loggar in på din Trustpilot-profil, så visas ditt omdöme högst upp på företagets profilsida. Men om detta inte var det du letade efter, kan du istället leta runt bland alla dina omdömen.

Så här hittar du alla dina omdömen

Du kan hitta en historik av alla omdömen du har skrivit:

1. Gå in på Trustpilots hemsida och peka på din profilbild längst upp till höger.
  2. Klicka på Mina omdömen i rullgardinsmenyn.

1. På din profilsida finns alla omdömen du har skrivit.

Så här hanterar du dina omdömen

Nu när du har hittat dina omdömen, kan du hantera dem på olika sätt.

Du hittar dessutom statistik på hur många andra som har sett dina omdömen och hur många som har haft nytta av dem. Rätt bra!