​Hur hittar jag mina omdömen?

Har du skrivit ett omdöme på Trustpilot som du inte kan hitta? Det finns ett enkelt sätt att se statusen på alla dina omdömen - via ditt Trustpilot-konto.

Vissa företag får massor av omdömen varje vecka. Om du endast scrollar igenom omdömena på företagsprofilen, kan det vara svårt att hitta ett omdöme som du lämnat för ett tag sen.

Som tur är samlas alla dina omdömen på ett och samma ställe, där du enkelt kan hitta dem.

Logga in på din Trustpilot-profil

Innan du kan komma åt dina personliga inställningar och omdömen måste du se till att du är inloggad på Trustpilot.

Klicka på Logga in längst upp till höger på Trustpilots startsida och logga in med den e-mailadress du registrerade dig med.

Hitta dina omdömen

1. När du väl har loggat in klickar du på din profilbildsikon längst upp till höger
  2. Välj Mina omdömen i rullgardinsmenyn

1. Gå till din personliga profilsida för att hitta alla dina omdömen

Hantera dina omdömen

På din profilsida kan du enkelt se om något av dina omdömen väntar på någon åtgärd från din sida - till exempel om de har blivit besvarade, eller om de har rapporterats och vi väntar på att du ska lämna fler uppgifter. Du kan också gå hit om du vill redigera eller radera ett omdöme, eller om du vill se statistik över hur många som har läst eller haft nytta av dina omdömen.