Så här kopplar du ihop din Trustpilot-profil med Facebook

På Trustpilot prioriterar vi transparens. Här kan du läsa transparensrapporten från 2022.

Anslut till Facebook

1. Logga in på Trustpilot och klicka på Mina inställningar i rullgardinsmenyn under användarikonen längst upp till höger på sidan.

1. Under Mina inställningar för sociala medier klickar du på Fortsätt med Facebook.

1. Om du inte redan är inloggad på Facebook behöver du ange dina inloggningsuppgifter och klicka på Logga in. Klicka därefter på Fortsätt som [ditt namn]. Läs igenom villkoren och sekretesspolicyn. Kryssa i rutan för att acceptera och klicka på Fortsätt.

1. Om du redan är inloggad på Facebook klickar du på Fortsätt som [ditt namn]. Läs igenom villkoren och sekretesspolicyn. Kryssa i rutan för att acceptera och klicka på Fortsätt.

Hantera inställningar

När du har kopplat ihop dina två konton kan du välja hur Facebook och ditt Trustpilot-konto ska interagera.

1. Logga in på ditt Facebook-konto och ta dig till Inställningar och sekretess > Inställningar > Appar och webbplatser.

1. Klicka på Visa och redigera för Trustpilot.

1. I dialogrutan flyttar du skjutknappen för att aktivera eller inaktivera Trustpilots tillgång till din e-postadress. Du kan även ändra inställningarna för aviseringar och synlighet.

1. Klicka på Spara för att bekräfta.

Koppla bort Facebook

Vill du inte att dina konton ska vara hopkopplade längre? Det är lättfixat!

1. Logga in på ditt Trustpilot-konto och för muspekaren över användarikonen längst upp till höger. Klicka på Mina inställningar i rullgardinsmenyn.
  2. Under Mina inställningar för sociala medier klickar du på Koppla bort min Facebook-profil från Trustpilot.

Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbplatser som artikeln länkar till.