Så här kopplar du ihop din Trustpilot-profil med Facebook

Koppla ihop din Trustpilot-profil med Facebook för att läsa dina vänners omdömen och ge dina vänner tillgång till att läsa dina omdömen. När du väl har kopplat ihop din Trustpilot-profil med ditt Facebook-konto kan du läsa deras omdömen direkt från ditt Trustpilot-konto.

Anslut till Facebook

  1. Logga in på Trustpilot och klicka på Mina inställningar i rullgardinsmenyn under användarikonen längst upp till höger på sidan.

  1. Under Mina inställningar för sociala medier klickar du på Fortsätt med Facebook.

  1. Om du inte redan är inloggad på Facebook behöver du ange dina inloggningsuppgifter och klicka på Logga in. Klicka därefter på Fortsätt som [ditt namn]. Läs sedan igenom villkoren och sekretesspolicyn. Kryssa i rutan för att acceptera och klicka på Fortsätt.

  1. Om du redan är inloggad på Facebook klickar du på Fortsätt som [ditt namn]. Läs igenom villkoren och sekretesspolicyn. Kryssa i rutan för att acceptera och klicka på Fortsätt.

Hantera inställningar

När du har kopplat ihop dina två konton kan du välja hur Facebook och ditt Trustpilot-konto interagerar.

  1. Logga in på ditt Facebook-konto och ta dig till Inställningar och sekretess > Inställningar > Appar och webbplatser.

  1. Klicka på Visa och redigera för Trustpilot.

  1. I dialogrutan flyttar du skjutknappen för att aktivera eller inaktivera Trustpilots tillgång till din e-mailadress och vänlista. Du kan även ändra inställningarna för aviseringar och synlighet.

  1. Klicka på Spara för att bekräfta.

Läs dina Facebook-vänners omdömen

När du har kopplat ihop din Trustpilot-profil med ditt Facebook-konto kan du läsa dina vänners omdömen när du är inne på ditt Trustpilot-konto, på samma ställe som du kan se dina egna.

Obs: För att komma åt denna funktion behöver du ge Trustpilot tillgång till din vänlista i dina inställningar.
  1. Logga in på ditt Trustpilot-konto och för muspekaren över användarikonen längst upp till höger. Klicka på Mina omdömen i rullgardinsmenyn.
  2. Här hittar du dina vänners omdömen bredvid dina egna.
Obs: Trustpilot publicerar aldrig på Facebook å dina vägnar.

Koppla bort Facebook

Vill du inte att dina konton ska vara hopkopplade längre? Inga problem. När du har tagit bort kopplingen kommer du inte längre att se dina vänners omdömen, och de kommer inte att se dina.

  1. Logga in på ditt Trustpilot-konto och för muspekaren över användarikonen längst upp till höger. Klicka på Mina inställningar i rullgardinsmenyn.
  2. Under Mina inställningar för sociala medier klickar du på Koppla bort min Facebook-profil från Trustpilot.
Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.