Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Sök på Trustpilots Supportcenter för att läsa om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxar och produktomdömen, samt för att se steg-för-steg-guider som visar hur du redigerar dina omdömen och kontoinställningar

​Kan mina Facebook-vänner se mina omdömen?

Om du ansluter ditt Trustpilot-konto till Facebook kan dina vänner se dina omdömen, men bara från särskilda sidor på Trustpilot och Facebook.

Var kan mina Facebook-vänner se mina omdömen?

Om dina Facebook-vänner råkar klicka sig in på just de företagsprofiler där du har lämnat omdömen, så kan de förstås få syn på omdömena där. Dessutom kan de även hitta dina omdömen på sina egna användarprofiler på Trustpilot, under fliken Mina omdömen.

När du klickar på din profilbildsikon (oavsett var på Trustpilots sajt du befinner dig) visas en rullgardinsmeny, där du kan klicka på alternativet Mina omdömen.

Om ditt konto är anslutet till Facebook kan du till höger på Mina omdömen-sidan hitta rutan Omdömen skrivna av mina vänner och deras kontakter. Här kan du se vilka företag folk i din närhet har lämnat omdömen om på sistone.

Samma sak gäller dina Facebook-vänner (om deras konton är anslutna till Facebook) - de kan se dina omdömen i motsvarande ruta på sina egna profiler.

Obs: Trustpilot publicerar aldrig något på Facebook å dina vägnar - dina omdömen görs endast synliga på Facebook om företaget du lämnar ett omdöme om har aktiverat Trustpilot-appen på sin Facebook-sida.

Få ut mesta möjliga av Trustpilot med Facebook

Förutom att underlätta inloggningen erbjuder även Trustpilots Facebook-integration ett enkelt sätt för dig att hålla koll på vilka företag dina kontakter lämnar omdömen om för tillfället - och vice versa.

De flesta värderar personliga rekommendationer högt, och genom att ansluta Trustpilot till Facebook har du alltid tillgång till dina vänners personliga rekommendationer.

Hur undviker jag att mina Facebook-vänner ser mina omdömen?

Om du inte vill att dina Facebook-vänner ska kunna se dina omdömen, kan du alltid koppla bort ditt konto från Facebook via dina inställningar.

Klicka på din profilbildsikon längst upp till höger och välj Mina inställningar i rullgardinsmenyn. Under Mina inställningar för sociala medier kan du klicka på Koppla bort mig från Facebook.

Obs: Om du kopplar bort Facebook kommer du heller inte att kunna se dina Facebook-vänners omdömen längre.

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.