Installera Trustpilots PrestaShop-integration

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Med vår PrestaShop-integration kan du automatisera din insamling av företags- och produktomdömen, lägga till flera TrustBox-widgets och bjuda in kunder till att skriva omdömen. I denna artikel visar vi hur du kommer igång.

Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Och denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Ladda ner integrationen

Logga in på ditt företagskonto och gå till Integrationer > E-handel > PrestaShop. Klicka på Ladda ner zip-fil.

Installera integrationen

1. På PrestaShop går du till Modules > Module Manager.
  2. Klicka på Upload a module. Nu väljer du den plugin-fil som du precis laddade ner. När installationen är klar, klickar du på Configure.
  3. Välj din Business-Unit från rullgardinsmenyn. Markera kryssrutan för att godkänna villkoren. Klicka på Confirm.

Konfigurera integrationen

När du har installerat integrationen hittar du Trustpilot-fliken under More längst ner i menyn till vänster på PrestaShops administratörspanel. Härifrån kan du hantera dina inställningar, rel="noopener">skicka omdömesinbjudningar och lägga till en TrustBox.

Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.

Nästa: Trustpilots PrestaShop-integration: Skicka omdömesinbjudningar