Installera Trustpilots PrestaShop-integration

Kom igång nu

Med vår PrestaShop-integration kan du automatisera din insamling av företags- och produktomdömen, lägga till flera TrustBox-widgets och bjuda in kunder till att skriva omdömen. I denna artikel visar vi hur du kommer igång.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Och denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Ladda ner integrationen

Logga in på ditt företagskonto och gå till Integrationer > E-handel > PrestaShop. Klicka på Ladda ner zip-fil.

Installera integrationen

1. På PrestaShop går du till Modules > Module Manager.
  2. Klicka på Upload a module. Nu väljer du den plugin-fil som du precis laddade ner. När installationen är klar, klickar du på Configure.
  3. Välj din Business-Unit från rullgardinsmenyn. Markera kryssrutan för att godkänna villkoren. Klicka på Confirm.

Konfigurera integrationen

När du har installerat integrationen hittar du Trustpilot-fliken under More längst ner i menyn till vänster på PrestaShops administratörspanel. Härifrån kan du hantera dina inställningar, rel="noopener">skicka omdömesinbjudningar och lägga till en TrustBox.

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.

Nästa: Trustpilots PrestaShop-integration: Skicka omdömesinbjudningar