​Trustpilots Bildgenerator: Skapa bilder till sociala medier

Med Trustpilots Bildgenerator kan du kombinera omdömescitat med iögonfallande bilder och dela dessa på sociala medier.

Så här designar du en bild med ett omdömescitat

1. Välj ett citat du gillar från ett av dina omdömen

Flytta de blå markörerna för att välja ut den del av omdömet du vill dela. Om du hellre vill citera ett annat omdöme klickar du på Välj ett annat omdöme.

2. Välj en bakgrundsbild

Framhäv ditt omdömescitat genom att välja en passande bakgrundsbild. Här har du tre alternativ:

1. Välj en av Trustpilots standardbilder
  2. Sök i den stora samlingen gratisbilder på Unsplash
  3. Ladda upp din egen bakgrundsbild

Klicka på fliken Format för att justera bildstorleken, textfärgen och bildfiltret.

3. Ladda ner för delning på sociala medier

Klicka på Dela & ladda ner för att hämta den genererade bilden och därefter dela den på sociala medier.