Bildgenerator för sociala medier: Dela dina omdömescitat eller din TrustScore i form av bilder

Få uppmärksamhet på sociala medier med hjälp av nytt och aktuellt innehåll. Använd vår Bildgenerator till att dela din TrustScore eller dina bästa omdömescitat, ackompanjerat av snygga bakgrundsbilder.

Så här delar du en bild med ett omdömescitat

1. Välj ut ett citat från ett av dina omdömen: Flytta de blå markörerna för att välja ut den del av omdömet du vill dela. Om du hellre vill citera ett annat omdöme klickar du på Välj ett annat omdöme.
  2. Välj en bild till citatet: Framhäv ditt omdömescitat genom att välja en passande bakgrundsbild. Här har du tre alternativ:
    1. Välj en av Trustpilots standardbilder
    2. Sök i den stora samlingen gratisbilder på Unsplash
    3. Ladda upp din egen bakgrundsbild
  3. Dela på sociala medier: Klicka på Dela & ladda ner för att dela den genererade bilden på sociala medier.

Så här delar du en bild med din TrustScore

1. Välj Företagets TrustScore under Bildtyper.
  2. Välj en bild till din TrustScore: Framhäv din TrustScore genom att välja en passande bakgrundsbild. Här har du tre alternativ:
    1. Välj en av Trustpilots standardbilder
    2. Sök i den stora samlingen gratisbilder på Unsplash
    3. Ladda upp din egen bakgrundsbild
  3. Dela på sociala medier: Klicka på Dela & ladda ner för att dela den genererade bilden på sociala medier.