Trustpilots Bildgenerator

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

Uppgradera nu

Med Trustpilots Bildgenerator kan du skapa och stajla bakgrundsbilder till dina omdömen och ditt stjärnbetyg. Dela bilderna på sociala medier eller ladda ner och använd dem i ditt företags marknadsföringsmaterial.

Så här skapar du en bild med ett omdömescitat

1. Gå in på ditt företagskonto och välj Visa upp omdömen > Delning på sociala medier > Bildgenerator.

1. Välj Omdömescitat från rullgardinsmenyn under Typ av bild.

1. Klicka på Välj omdöme och välj sedan det omdöme som du vill använda i bilden.

1. Flytta markören för att markera den del av omdömestexten som du vill dela.

Obs: Teckensnittsstorleken kommer att ändras så att den valda texten passar i din bild.
  1. Välj en bakgrundsbild från Bakgrunder. Du kan välja en av Trustpilots standardbilder, söka bland Unsplashs gratisutbud, eller ladda upp din egen bakgrundsbild.

1. Under Format kan du välja Bildstorlek, Textfärg, Bildfilter, Innehållets placering och Språk.

1. För att dela bilden klickar du på Dela. I rullgardinsmenyn kan du välja vilken social plattform som du vill dela omdömet på. Anslut eller logga in på ditt konto för sociala medier i popup-fönstret. Ange var du vill dela omdömet, och följ sedan stegen.

1. Du kan även ladda ner din bild och spara den för senare bruk genom att klicka på Ladda ner.

Så här skapar du en bild med ditt stjärnbetyg

1. Gå in på ditt företagskonto och välj Visa upp omdömen > Delning på sociala medier > Bildgenerator.
  2. Välj Stjärnbetyg från rullgardinsmenyn under Typ av bild.

1. Välj en bakgrundsbild från Bakgrunder. Du kan välja en av Trustpilots standardbilder, söka bland Unsplashs gratisutbud, eller ladda upp din egen bakgrundsbild.

1. Under Format kan du välja Bildstorlek, Textfärg, Bildfilter, Innehållets placering och Språk.

1. För att dela bilden klickar du på Dela. I rullgardinsmenyn kan du välja vilken social plattform som du vill dela omdömet på. Anslut eller logga in på ditt konto för sociala medier i popup-fönstret. Ange var du vill dela omdömet, och följ sedan stegen.

1. För att ladda ner bilden klickar du på Ladda ner.

Obs: För att dela en bild på Instagram behöver du ladda ner den från Bildgeneratorn och ladda upp den manuellt till ditt Instagram-konto.

Föregående Trustpilots Facebook-flik

Nästa Trustpilots marknadsföringsmaterial