Bildgenerator för sociala medier: Dela dina omdömescitat eller din TrustScore i form av bilder

Se till att ditt företag syns på sociala medier! Använd vår Bildgenerator till att dela din TrustScore eller dina bästa omdömescitat, ackompanjerat av snygga bakgrundsbilder.

Så här delar du en bild med ett omdömescitat

Tips: När du skapar din bild kan du anpassa den genom att t.ex. lägga på ett filter eller ändra färg på texten. Klicka på Format för att se alla alternativ.

1. Välj ut ett citat från ett av dina omdömen: Flytta de blå markörerna för att välja ut den del av omdömet du vill dela. Om du hellre vill citera ett annat omdöme klickar du på Välj ett annat omdöme.
  2. Välj en bild till citatet: Framhäv ditt omdömescitat genom att välja en passande bakgrundsbild. Här har du tre alternativ:
    1. Välj en av Trustpilots standardbilder
    2. Sök i den stora samlingen gratisbilder på Unsplash
    3. Ladda upp din egen bakgrundsbild
  3. Dela på sociala medier: Klicka på Dela & ladda ner för att dela den genererade bilden på sociala medier. Obs: Om du vill dela din bild på Instagram klickar du på Instagram-ikonen under Bildstorlek (på fliken Format). Därefter laddar du ner bilden och laddar upp den manuellt på ditt Instagram-konto.

Så här delar du en bild med din TrustScore

1. Välj Företagets TrustScore under Bildtyper.
  2. Välj en bild till din TrustScore: Framhäv din TrustScore genom att välja en passande bakgrundsbild. Här har du tre alternativ:
    1. Välj en av Trustpilots standardbilder
    2. Sök i den stora samlingen gratisbilder på Unsplash
    3. Ladda upp din egen bakgrundsbild
  3. Dela på sociala medier: Klicka på Dela & ladda ner för att dela den genererade bilden på sociala medier.

Dela via din Trustpilot-profil

Om du är inloggad som företagsanvändare och klickar på Dela på ett av dina omdömen på Trustpilot.se dyker alternativet Anpassad bild upp i rullgardinsmenyn.

Genom att klicka på detta alternativ omdirigeras du till Bildgeneratorn. Texten från det omdöme du klickade på läses in i bildgeneratorn automatiskt, redo att redigeras och delas!