Stajla omdömesinnehåll med bilder och dela på sociala medier

Bildgeneratorn gör det snabbt och enkelt att dela innehåll på sociala medier. Läs om hur du väljer citat från dina favoritomdömen, stajlar dem med vackra bakgrundsbilder och delar dem på sociala medier.

Så delar du en bild med ett omdömescitat

Gå till Trustpilot Business>Integrationer>Bildgenerator.

1. Välj ut ett citat från ett av dina omdömen: Flytta de blå markörerna för att välja ut den del av omdömet du vill dela. Om du hellre vill citera ett annat omdöme klickar du på Välj ett annat omdöme. Tänk på att textstorleken anpassas efter den mängd text du väljer.

2. Stajla citatet: Framhäv ditt omdömescitat genom att välja en passande bakgrundsbild. Här har du tre alternativ:

a) Välj en av Trustpilots standardbilder.

b) Sök i den stora samlingen gratisbilder på Unsplash.

c) Ladda upp din egen bakgrundsbild.

Nu kan du utforska formateringsalternativen under Format. Du kan lägga till ett filter på din bild och experimentera med textfärgen.

3. Dela på sociala medier: Klicka på Dela & ladda ner för att dela den genererade bilden på sociala medier.

Så delar du en bild med din TrustScore

Gå till Trustpilot Business > Integrationer > Bildgenerator.

1. Välj Företagets TrustScore under Bildtyper.

2. Stajla din TrustScore-bild: Framhäv din TrustScore genom att välja en passande bakgrundsbild. Här har du tre alternativ:

a) Välj en av Trustpilots standardbilder.

b) Sök i den stora samlingen gratisbilder på Unsplash.

c) Ladda upp din egen bakgrundsbild.

Nu kan du utforska formateringsalternativen under Format. Du kan lägga till ett filter på din bild och experimentera med textfärgen.

3. Dela på sociala medier: Klicka på Dela & ladda ner för att dela den genererade bilden på sociala medier.

Så delar du en bild på Instagram

För att dela din bild på Instagram laddar du ner bilden från Bildgeneratorn och laddar upp den manuellt på ditt Instagram-konto.