​Så skickar du en grundläggande inbjudan

Kom igång nu

En grundläggande inbjudan är ett snabbt och enkelt sätt att bjuda in dina kunder till att lämna omdömen. Det fungerar som så att du skickar ett e-mail till dina kunder via ditt företags egna e-mailsystem och ber dem att skriva ett omdöme om ditt företag. I e-mailet inkluderas en länk till din företagsprofil på Trustpilot där dina kunder kan lämna ett omdöme.

Så här gör du

1. Gå in på ditt företagskonto och välj Samla in omdömen > Bjud in kunder. Under Andra alternativ klickar du på Grundläggande inbjudan.

1. Klicka på Kopiera länk. Klistra in länken i din e-mailinbjudan.

Att tänka på

När en omdömeslämnare lämnar ett omdöme efter att ha tagit emot en grundläggande inbjudan, får omdömet i fråga etiketten "Med inbjudan" på Trustpilot. Var uppmärksam på att de omdömen som du får när du använder dig av grundläggande inbjudningar inte räknas som verifierade omdömen, och därför inte kvalificerar sig för Google Seller Ratings. Här kan du läsa mer om våra omdömesetiketter och vad de står för.

För att säkerställa dig om att dina omdömen räknas gentemot Google Seller Ratings bör du använda ett av våra verifierade system, så som Automatisk Feedback Service (AFS).