​Grundläggande inbjudningar

Bjud in dina kunder till att lämna omdömen via din egen e-mailtjänst.

Det enda du ska göra är att kopiera länken under Grundläggande inbjudningar och klistra in den i e-mailutskicken till dina kunder.

När dina kunder klickar på länken skickas de vidare till ditt företags omdömessida på Trustpilot.

Observera att dina kunder måste logga in på Trustpilot eller skapa Trustpilot-konton för att kunna skriva omdömen.

Berätta för oss om du aktivt bjuder in dina kunder genom att markera kryssrutan och klicka på Spara inställningar.

Du bör du också informera vårt community om du erbjuder belöningar i utbyte mot omdömen. Informera vårt Compliance-team via e-mail så ser vi till att informationen läggs till på ditt företags profilsida.