​Grundläggande inbjudningar

Bjud in dina kunder till att lämna omdömen via din egen e-mailtjänst. Kopiera länken från Trustpilot Business och klistra in den i dina e-mail till dina kunder.

När dina kunder klickar på länken, kommer de skickas vidare till ditt företags omdömessida på Trustpilot. Ganska enkelt, eller hur? Grundläggande inbjudningar är ett enkelt sätt för att komma igång med att bjuda in dina kunder till att lämna ett omdöme om ditt företag.

Obs: Dina kunder behöver logga in på Trustpilot eller skapa ett Trustpilot-konto för att kunna lämna ett omdöme.

Så skickar du en grundläggande inbjudan

1. Trustpilot Business > Samla in omdömen > Bjud in kunder, under Andra alternativ, klickar du på Grundläggande inbjudningar.

1. På sidan för Grundläggande inbjudan klickar du på Kopiera länk-knappen för att kopiera inbjudningslänken. Klistra in länken i din e-mailinbjudan.

1. Välj rutan för Ja, jag bjuder aktivt in mina kunder till att skriva ett omdöme, och klicka sedan på knappen. Detta visar användare av Trustpilot att du ber om omdömen.

Alla inbjudningar skapas inte på samma sätt

Att bjuda in dina kunder är ett bra sätt att öka antalet omdömen på din Trustpilot-profil. Omdömen som kommer från grundläggande inbjudningslänkar är emellertid inte berättigade till Google Seller Ratings, eftersom Google inte anser att dessa omdömen är verifierade.

För att säkerställa att dina omdömen räknas in i dina Google Seller Ratings kan du använda ett av våra verifierade system, såsom vår Automatisk Feedback Service (AFS).