Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

​Grundläggande inbjudningar

Bjud in dina kunder till att lämna omdömen via din egen e-mailtjänst.

Det enda du ska göra är att kopiera länken under Grundläggande inbjudningar och klistra in den i e-mailutskicken till dina kunder.

När dina kunder klickar på länken skickas de vidare till ditt företags omdömessida på Trustpilot.

Observera att dina kunder måste logga in på Trustpilot eller skapa Trustpilot-konton för att kunna skriva omdömen.

Berätta för oss om du aktivt bjuder in dina kunder genom att markera kryssrutan och klicka på Spara inställningar.

Du bör du också informera vårt community om du erbjuder belöningar i utbyte mot omdömen. Informera vårt Compliance-team via e-mail så ser vi till att informationen läggs till på ditt företags profilsida.

Det är skillnad på inbjudningar och inbjudningar

Att bjuda in kunder är ett bra sätt att öka antalet omdömen på ditt företags Trustpilot-profil. Om du strävar efter att uppnå Google Seller Ratings bör du dock vara medveten om att omdömen som lämnas som svar på grundläggande inbjudningar inte räknas som verifierade omdömen, vilket innebär att Google inte tar hänsyn till dem.

För att försäkra dig om att dina omdömen räknas in i dina Google Seller Ratings bör du använda ett av våra verifierade system, t.ex. vår Automatiska Feedback Service (AFS).

I detta blogginlägg hittar du mer information om varför du och ditt företag bör överväga att bjuda in era kunder till att lämna omdömen.