Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

Så här lägger du till TrustBox Newsletter i dina e-mailkampanjer

Med våra e-mail-optimerade TrustBox-widgets kan du dela dina omdömen och din TrustScore med dina kunder i varje utgående nyhetsbrev.

TrustBox Newsletter är en dynamisk widget som hjälper dig att enkelt visa upp dina stjärnor och omdömen i dina e-mail-marknadsföringskampanjer.

Du kan välja mellan tre TrustBox Newsletter-widgets:

• En som visar din stjärnnivå och antal omdömen
  • En TrustBox som visar din TrustScore, samt din stjärnnivå och antal omdömen
  • En som visar omdömen, samt din TrustScore och antal omdömen

Så här lägger du till en TrustBox Newsletter-widget

1. Logga in på ditt Trustpilot företagskonto och gå till Integrationer > TrustBox Newsletter. Klicka på Hämta TrustBox Newsletter.
  2. Under Design och layout väljer du den TrustBox Newsletter som du vill lägga till i ditt nyhetsbrev.

Så här väljer du ut omdömen till din TrustBox

Om du har valt en TrustBox som visar omdömen kan du enkelt välja vilka omdömen som ska synas i din TrustBox Newsletter-widget.

1. Under Inställningar väljer du de omdömen som du vill att din widget ska visa.
  2. Du kan välja Dina senaste omdömen för att visa dina nyaste omdömen, eller Utvalda omdömen för att visa specifika omdömen. Om du väljer att visa utvalda omdömen, kan du filtrera efter betyg eller taggar.
    • Filtrera efter stjärnbetyg – välj omdömen efter stjärnbetyg så att TrustBoxen visar de senaste omdömena som matchar dina kriterier.
    • Filtrera efter tagg – likt målinriktade TrustBoxar kan du använda taggade omdömen till att välja vilka omdömen som ska visas i dina kampanjer, samt försäkra dig om att de passar e-mailets övriga innehåll. Ett företag som vill göra reklam för sin leveransservice vill kanske välja att visa omdömen som taggats med relevanta ord såsom "alltid i tid", "pålitlig", "snabb leverans" osv.

Så här konfigurerar du din TrustBox Newsletter

När du har valt en TrustBox, är det dags att konfigurera den.

För de TrustBoxar som visar dina stjärnor och din TrustScore, kan du under Inställningar välja:

• Ett färgtema – välj mellan ljusa och mörka TrustBoxar.
  • Språk– välj ett språk frånrullgardinsmenyn.

För TrustBoxen som visar omdömen kan du även konfigurera:

• TrustBoxens höjd och bredd – TrustBox Newsletter är tillgänglig i en standardlayout med en kolumn (520px x 180px) eller med två kolumner (260px x 170px). Du kan anpassa höjden och bredden på din TrustBox, men tänk på att vi inte stödjer storlekar under 210px x 170px eller över 1800px x 600px.
  • Teckenstorlek – välj mellan två teckenstorlekar.

Så här lägger du till TrustBox Newsletter i din e-mail-mall

När du är färdig med konfigureringen är det dags att lägga till din TrustBox Newsletter i din e-mail-mall.

1. Under TrustBoxens förhandsgranskning klickar du på Hämta kod.
  2. Kopiera HTML-koden och klistra in den i din e-mail-malls HTML-redigerare och spara sedan dina ändringar.

Vi rekommenderar att du testar ditt nyhetsbrev innan du skickar ut den till dina kunder.

Läs mer om code content blocks på MailChimp.