Så här visar du upp dina omdömen i e-mailkampanjer med hjälp av TrustBox Newsletter

TrustBox Newsletter är en dynamisk widget för dina e-mail-marknadsföringskampanjer som automatiskt visar din TrustScore och dina senaste omdömen.

Denna artikel är till för kunder som vill konfigurera sina TrustBox Newsletter till att visa deras senaste omdömen. När du väl lärt dig hur du visar omdömen i din TrustBox, hittar du alla detaljer om hur du implementerar den här.

Steg 1: Gå till TrustBox Newsletter och välj den tredje layouten

TrustBox Newsletter finns i 3 olika layouter. Välj den tredje layouten om du vill visa citat från dina senaste omdömen.

Steg 2: Välj dina omdömen

Din TrustBox Newsletter kan konfigureras till att visa dina senaste omdömen, eller så kan du filtrera omdömena baserat på stjärnor och/eller tags. Din aktuella TrustScore och ditt totala antal omdömen visas alltid i TrustBoxen.

Dina senaste omdömen

TrustBox Newsletter visar enligt standardinställningarna dina senaste omdömen. Innehållet är cachelagrat, så nya omdömen dyker upp med 20 minuters mellanrum.

Välj omdömen efter stjärnbetyg

Du kan välja omdömen efter stjärnbetyg, så att TrustBoxen endast visar de senaste omdömena som uppfyller dina kriterier.

Välj omdömen efter tag

Utöver stjärnfiltret kan du även välja att endast visa omdömen som har taggats med ett specifikt nyckelord eller kampanjnamn.

Precis som med våra målinriktade TrustBoxar kan du använda omdömestaggning till att välja vilka omdömen som visas i vilka kampanjer, samt försäkra dig om att de passar e-mailets övriga innehåll. Ett företag som vill göra reklam för sin leveransservice vill kanske välja att visa omdömen som taggats med relevanta ord såsom "alltid i tid", "pålitlig", "snabb leverans" osv.

Du kan välja en befintlig tag från rullgardinsmenyn och klicka på Tagga omdömen med "..." för att hantera vilka omdömen som får denna tag.

Du kan också skapa en ny tag för din e-mailkampanj genom att klicka på Lägg till en ny tag.

TrustBox-koden behöver endast implementeras en gång. Därefter hämtar den automatiskt nya omdömen med den angivna tagen. Du kan hantera vilka omdömen som läggs till tagen antingen från installationssidan för TrustBox Newsletter eller från sidan för företagsomdömen.

Mer information om hur omdömestaggning fungerar hittar du i denna artikel.

Steg 3: Konfigurera storlek & färg

TrustBox Newsletter finns i två fördefinierade bredder - en enkolumnslayout (520px x 180px) och en tvåkolumnslayout (260px x 170px). Du kan även välja att ange valfri storlek i bredd- och höjd-fälten. Observera att vi inte stödjer storlekar under (200px x 120px) eller över (1000px x 600px).

TrustBox Newsletter är transparent och finns i två färgteman, så att du kan anpassa den till stilen i din e-mail-mall.

När du är färdig med konfigurationen för din TrustBox kopierar du koden och implementerar den i din e-mail-mall. Läs vår implementeringsguide för mer information.