Get the Convert add-on module to increase onsite conversion with our extensive library of service review TrustBoxes.

Get the module

Så här lägger du till TrustBox Newsletter i dina e-mailkampanjer

Get the Convert add-on module to increase onsite conversion with our extensive library of service review TrustBoxes.

Get the module

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

Med våra e-mail-optimerade TrustBox-widgets kan du dela dina omdömen och din TrustScore med dina kunder i varje utgående nyhetsbrev.

TrustBox Newsletter är en dynamisk widget som hjälper dig att enkelt visa upp dina stjärnor och omdömen i dina e-mail-marknadsföringskampanjer.

Du kan välja mellan tre TrustBox Newsletter-widgets:

• En som visar din stjärnnivå och antal omdömen.
  • En som visar din TrustScore, samt din stjärnnivå och antal omdömen.
  • En som visar omdömen, samt din TrustScore och antal omdömen. För att få tillgång till denna widget kan du eventuellt behöva uppgradera ditt prispaket.

Så här lägger du till en TrustBox Newsletter-widget

1. Gå in på ditt företagskonto > Visa upp omdömen > Widgets för e-mail och välj TrustBox Newsletter.
  2. Under Design och layout väljer du den TrustBox Newsletter som du vill lägga till i ditt nyhetsbrev.

Så här väljer du ut omdömen till din TrustBox

Om du har valt en TrustBox som visar omdömen kan du enkelt välja vilka omdömen som ska synas i din TrustBox Newsletter-widget.

1. Under Inställningar väljer du de omdömen som du vill att din widget ska visa.
  2. Om du har flera företagsplatser på Trustpilot kan du filtrera omdömena i din widget efter plats, eller välja Alla platser för att visa alla omdömen.
  3. Du kan välja att visa upp dina Senaste omdömen eller Utvalda omdömen. Om du väljer att visa upp utvalda omdömen kan du filtrera efter stjärnbetyg eller tagg.

Så här konfigurerar du din TrustBox Newsletter

När du har valt en TrustBox, är det dags att konfigurera den.

För de TrustBoxar som visar dina stjärnor och din TrustScore, kan du under Inställningar välja:

• Färgtema – välj mellan ljusa och mörka TrustBoxar.
  • Visningsspråk – välj ett språk från rullgardinsmenyn.

För TrustBoxen som visar omdömen kan du även konfigurera:

• TrustBoxens höjd och bredd – TrustBox Newsletter är tillgänglig i en standardlayout med en kolumn (520px x 180px) eller med två kolumner (260px x 170px). Du kan anpassa höjden och bredden på din TrustBox, men tänk på att vi inte stödjer storlekar under 210px x 170px eller över 1800px x 600px.
  • Teckenstorlek – välj mellan två teckenstorlekar.

Så här lägger du till TrustBox Newsletter i din e-mail-mall

När du är färdig med konfigureringen är det dags att lägga till din TrustBox Newsletter i din e-mail-mall.

1. Under TrustBoxens förhandsgranskning klickar du på Hämta kod.
  2. Kopiera HTML-koden och klistra in den i din e-mail-malls HTML-redigerare och spara sedan dina ändringar.

Vi rekommenderar att du testar ditt nyhetsbrev innan du skickar ut den till dina kunder.

Använder du Mailchimp för att skicka ut dina e-mailkampanjer? Kolla in denna artikel om hur kan använda code content blocks på Mailchimp.