Så här lägger du till TrustBox Newsletter i dina e-mailkampanjer

Skaffa tilläggsmodulen Convert för att öka konverteringarna på din webbsida med vår omfattande samling av TrustBoxar för företagsomdömen.

Skaffa modulen

Med våra e-mail-optimerade TrustBoxar kan du dela dina omdömen och din TrustScore med dina kunder i varje utgående nyhetsbrev. I den här artikeln kan du läsa mer om hur du gör.

TrustBox Newsletter är en dynamisk widget som hjälper dig att enkelt visa upp din data från Trustpilot i dina e-mailkampanjer.

Det finns tre typer som du kan välja mellan:

• En som visar ditt stjärnbetyg och antal omdömen.
  • En som visar din TrustScore, samt din stjärnnivå och antal omdömen.
  • En som visar omdömen, samt din TrustScore och antal omdömen. För att få tillgång till denna TrustBox kan du eventuellt behöva uppgradera ditt prispaket.

Så här lägger du till en TrustBox Newsletter-widget

1. Från ditt företagskonto väljer du Visa upp omdömen > Widgets för e-mail TrustBox Newsletter.
  1. Välj en av de tre typerna av TrustBox Newsletter under Design och layout.
  1. Välj Plats, Färgtema och Språk under Inställningar.

Så här väljer du ut omdömen till din TrustBox

Om du har valt en TrustBox som visar omdömen kan du enkelt välja vilka omdömen som ska synas i din TrustBox Newsletter. Under Inställningar kan du välja dina kriterier för vilka omdömen som du vill ska visas.

1. Om du har flera företagsplatser på Trustpilot kan du filtrera omdömena i din TrustBox efter plats. Under Plats, väljer du en specifik plats eller Alla platser för att visa alla omdömen.
  2. Du kan välja att visa upp dina Senaste omdömen eller Utvalda omdömen. Om du väljer att visa upp utvalda omdömen kan du filtrera efter stjärnbetyg eller tagg.

Så här konfigurerar du din TrustBox Newsletter

Under Inställningar kan du konfigurera TrustBoxens Storlek, Bredd, Höjd, Teckensnittsstorlek, Färgtema, och Språk

För de TrustBoxar som visar dina stjärnor och din TrustScore, kan du välja:

• Färgtema – välj mellan ljusa och mörka TrustBoxar.
  • Språk – välj ett språk från rullgardinsmenyn.

För TrustBoxen som visar omdömen kan du även konfigurera:

• Höjd och Bredd – TrustBox Newsletter är tillgänglig i en standardlayout med en kolumn (520px x 180px) eller med två kolumner (260px x 170px). Du kan anpassa höjden och bredden på din TrustBox, men tänk på att vi inte stödjer storlekar under 210px x 170px eller över 1800px x 600px.
  • Teckenstorlek – välj mellan två teckenstorlekar.

Så här lägger du till TrustBox Newsletter i din e-mail-mall

När du är färdig med konfigureringen är det dags att lägga till din TrustBox Newsletter i din e-mail-mall.

1. Under TrustBoxens förhandsgranskning klickar du på Hämta kod.
  2. Kopiera HTML-koden och klistra in den i din e-mail-malls HTML-redigerare och spara sedan dina ändringar.

Vi rekommenderar att du testar ditt nyhetsbrev innan du skickar ut den till dina kunder.