Så här lägger du till en TrustBox i din mobilapp för iOS eller Android

Även om våra TrustBox-widgets från början är utformade för webbsidor, fungerar de lika väl i mobilappar. I denna artikel kan du läsa om hur du går till väga för att implementera en TrustBox i din mobilapp.

För utvecklare: Gå direkt till vårt GitHub-projekt för mer teknisk information samt ett kodexempel på hur våra TrustBoxar kan implementeras i mobilappar - antingen för iOS eller Android.

Så här får du TrustBoxen att fungera i en native-app

Eftersom våra TrustBoxar är utformade för webbsidor, måste du kopiera och klistra in en <script>-tagg som läser in TrustBoxens funktioner samt en <div>-tagg som definierar attributen för TrustBoxen i fråga. Du hittar alla våra TrustBoxar på Trustpilot Business under Integrationer > TrustBox-bibliotek.

Implementering av en TrustBox i en iOS-app

WKWebView från iOS WebKit-SDK gör det enkelt att visa data från Trustpilot i din app med hjälp av TrustBoxar. Be din utvecklare att följa implementeringsguiden i vårt GitHub-projekt. I artikeln finns det även tips på hur du får TrustBoxen att se så bra ut som möjligt, samt hur du hanterar navigering via länkar i TrustBoxen.

Implementering av en TrustBox i en Android-app

WebView från WebKit-SDK:et gör det enkelt att visa data från Trustpilot i din app med hjälp av TrustBoxar. Be din utvecklare att följa implementeringsguiden i vårt GitHub-projekt.

Bygg din egen TrustBox med hjälp av vårt API

Vårt Trustpilot API kan användas till att bygga skräddarsydda versioner av våra TrustBoxar. Med hjälp av våra API:er kan du hämta data om ditt företag från Trustpilot, t.ex. dina omdömen, din TrustScore, ditt antal omdömen och ditt aktuella stjärnbetyg.

För att använda våra API:er behöver du en API-nyckel. Din account manager på Trustpilot kan förse dig med denna. Läs mer om hur kommer igång med våra API:er, och se även vår API-dokumentation för utvecklare.

I vårt GitHub-projekt hittar du också ett exempel på hur du kan använda Trustpilots API:er till att visa omdömen i din mobilapp.