Lägg till en TrustBox i din mobilapp för iOS eller Android

Skaffa tilläggsmodulen Convert för att öka konverteringarna på din webbsida med vår omfattande samling av TrustBoxar för företagsomdömen.

Skaffa modulen

Även om våra TrustBox-widgets har utformats för webbsidor så fungerar de lika bra i mobilappar. I denna artikel kan du läsa om hur du implementerar en TrustBox i din mobilapp.

Du som är utvecklare kan gå direkt till vårt GitHub-projekt för grundläggande kodexempel och instruktioner för iOS eller Android.

Så använder du TrustBoxar i nativ-appar

Eftersom våra TrustBoxar är utformade för webbsidor, måste du kopiera och klistra in en HTML-<script>-tagg som läser in TrustBoxens funktioner samt en <div>-tagg som definierar attributen för TrustBoxen i fråga. Du hittar alla våra TrustBoxar i vårt TrustBox-bibliotek.

Implementering av en TrustBox i en iOS-app

En TrustBox kan användas för att visa data från Trustpilot i din app genom att använda WKWebView från iOS WebKit-SDK. Be din utvecklare följa implementeringsguiden i vårt GitHub-projekt

Implementering av en TrustBox i en Android-app

En TrustBox kan användas för att visa data från Trustpilot i din app genom att använda WebView från Android WebKit-SDK. Be din utvecklare följa implementeringsguiden i vårt GitHub-projekt.

Så här använder du våra API:er för att bygga din egen TrustBox

Du kan använda dig av våra API:er för att bygga anpassade versioner av våra TrustBoxar. Genom att använda våra API:er kan du få tillgång till data om ditt företag på Trustpilot såsom dina omdömen, din TrustScore, antalet omdömen, och ditt nuvarande stjärnbetyg.

För att använda våra API:er behöver du en API-nyckel som du kan få från din Customer Success-manager.

I vårt GitHub-projekt hittar du också ett exempel på hur du kan använda Trustpilots API:er till att visa omdömen i din mobilapp.

Läs mer om hur du kommer igång med våra API:er, och se även vår API-dokumentation för utvecklare.