Så här lägger du till TrustBox Newsletter i dina e-mailkampanjer

Med TrustBox Newsletter kan du enkelt visa upp dina omdömen och din TrustScore i dina e-mail-marknadsföringskampanjer.

1. Lätt att implementera: Klipp ut TrustBox-koden och klistra in den i e-mail-mallens HTML-redigerare.
  2. Dynamisk: TrustBoxen uppdateras automatiskt för att visa din nuvarande TrustScore och/eller dina senaste omdömen.
  3. Layout-alternativ: Det finns 3 layouter att välja mellan. Samtliga finns i ett ljust och ett mörkt färgtema och är kompatibla med mobil.

Visste du att vi även har TrustBoxar till din e-mailsignatur? Läs mer om TrustBox Signature.

Steg 1: Gå till Integrationer > TrustBox Newsletter

Välj den layout du vill använda, konfigurera den och klicka därefter på Hämta kod.

OBS: Om du väljer det tredje layout-alternativet kan du visa citat från dina senaste omdömen, och du får även tillgång till fler konfigureringsalternativ. Läs mer.

Steg 2: Klistra in TrustBox-koden i din e-mail-mall

Klistra nu in TrustBox-koden i din e-mail-malls HTML-redigerare, på det ställe där du vill placera din TrustBox.

Läs mer om hur du redigerar e-mail-mallar i MailChimp.