Så här lägger du till TrustBox Newsletter i dina e-mailkampanjer Följ

Med TrustBox Newsletter kan du enkelt visa upp omdömen i dina e-mail-marknadsföringskampanjer.

1. Lätt att implementera: Klipp ut TrustBox-koden och klistra in den i din e-mail-malls HTML-redigerare.
  2. Dynamisk: TrustBoxen uppdateras automatiskt för att visa din nuvarande TrustScore.
  3. Layout-alternativ: Det finns 2 layouter att välja mellan. Båda finns i ett ljust och ett mörkt färgtema och är kompatibla med mobil.

Visste du att vi även har TrustBoxar till din e-mailsignatur? Läs mer om TrustBox Signature.

Steg 1: Gå till Integrationer > TrustBox Newsletter

Välj och konfigurera den layout du vill använda och klicka därefter på Hämta kod.

Steg 2: Klistra in TrustBox-koden i din e-mail-mall

Klistra nu in TrustBox-koden i din e-mail-malls HTML-redigerare, på det ställe där du vill placera din TrustBox.

Läs mer om hur du redigerar e-mail-mallar i MailChimp.