Så här lägger du till TrustBox Signature i dina e-mail Följ

Med nya TrustBox Signature skapar du förtroende genom din e-mailsignatur och framhäver ditt goda rykte i varje utgående e-mail.

• Lätt att implementera: Klipp ut TrustBox-koden och klistra in den i ditt e-mailprograms signaturredigerare.
  • Dynamisk: TrustBoxen uppdateras automatiskt för att visa din nuvarande TrustScore.
  • Layout-alternativ: Det finns 4 layouter att välja mellan, och samtliga är kompatibla med mobil.

Visste du att vi även har TrustBoxar till dina e-mailkampanjer? Läs mer om TrustBox Newsletter.

Steg 1: Gå till Integrationer > TrustBox Signature

Välj den layout du vill använda, klicka på Kopiera signatur för att kopiera din TrustBox Signature och klistra in den direkt i ditt e-mailprograms signaturredigerare.

Du kan också klicka på Hämta kod och skicka kodavsnittet direkt till den utvecklare eller IT-avdelning som hanterar ditt företags globala signatur.

Steg 2: Kopiera och klistra in i ditt e-mailprogram

När du kopierat din TrustBox Signature klistrar du helt enkelt in den i ditt e-mailprograms signaturredigerare på det ställe där du vill att din TrustBox ska synas. Nedan hittar du mer specifika implementeringsinstruktioner för populära e-mailprogram.

Om du har en utvecklare eller en IT-avdelning som hanterar ditt företags globala signatur kan du be dem att ställa in din TrustBox Signature åt dig och dina kollegor. Klicka i så fall på Hämta kod och skicka koden till dem.

Observera att det p.g.a. caching kan ta upp till 24 timmar för din TrustScore att uppdateras i vissa e-mailprogram.

Instruktioner till populära e-mailprogram

Så här lägger du till din TrustBox Signature i Outlook

1. Öppna Outlook
  2. Skapa ett Nytt e-postmeddelande
  3. Under fliken Meddelande i gruppen Inkludera väljer du Signatur > Signaturer
  4. Välj den signatur du vill redigera
  5. Klistra in din TrustBox Signature där du vill att den ska synas
  6. Klicka på OK för att spara

Läs mer om hur signaturer fungerar i Outlook.

Så här lägger du till din TrustBox Signature i Gmail

1. Öppna Gmail
  2. Klicka på Inställningshjulet längst upp till höger i verktygsfältet
  3. Välj Inställningar i rullgardinsmenyn
  4. Under fliken Allmänt scrollar du ner till avsnittet Signatur
  5. Klistra in din TrustBox Signature där du vill att den ska synas
  6. Scrolla ner till slutet på sidan och klicka på Spara ändringar

Läs mer om hur signaturer fungerar i Gmail.

Så här lägger du till din TrustBox Signature i Inbox by Gmail

1. Öppna Inbox
  2. Öppna Huvudmenyn längst upp till vänster
  3. Scrolla ner och välj Inställningar
  4. Välj Signatur
  5. Klistra in din TrustBox Signature där du vill att den ska synas
  6. Klicka på Klar för att spara

Läs mer om hur signaturer fungerar i Inbox by Gmail.

Så här lägger du till din TrustBox Signature i Apple Mail

1. Öppna Mail
  2. Gå till Mail > Inställningar och klicka på Signaturer
  3. Välj den signatur du vill redigera
  4. Klistra in din TrustBox Signature där du vill att den ska synas
  5. Stäng popup-fönstret för att spara

Läs mer om hur signaturer fungerar i Apple Mail.