​Trustpilot Labs

Med Trustpilot Labs får du möjlighet att testa våra nya produkter och funktioner redan på experimentstadiet. Det är helt gratis, oavsett vilket paket du abonnerar på.

Vad är Trustpilot Labs?

På Trustpilot gillar vi att testa olika produktidéer tills vi hittar de bästa lösningarna för våra kunder. Därför har vi introducerat Trustpilot Labs – en experimentell lekplats där vi testar nya idéer som våra kunder kan få gratis tillgång till. Tänk på att våra prototyper byggs i en testmiljö, vilket innebär att de när som helst kan ändras, sluta fungera eller tas bort. Vi kan heller inte lova att de i slutändan kommer att ingå i vår företagsprodukt.

Hur skiljer sig Trustpilot Labs från andra funktioner?

För att våra produktteam ska kunna arbeta så effektivt som möjligt och fokusera på sitt experimenterande finns Labs-prototyperna endast tillgängliga på engelska, och de stöds heller inte av vårt supportteam. Du är dock välkommen att höra av dig med feedback via e-mail på labs@trustpilot.com.

Vad är Trustpilot Labs bra för?

Det primära målet med varje Labs-prototyp är att den så småningom ska utvecklas till en produkt eller funktion som är av värde för våra kunder. Då Labs-miljön ger oss möjlighet att testa våra nya idéer på ett effektivt sätt, kan våra produktteam snabbt samla in kundfeedback och användningsstatistik för att avgöra huruvida en Labs-prototyp är användbar eller ej.

Obs: Om en Labs-prototyp utvecklas till en företagsprodukt kan du behöva uppgradera till ett annat paket för att få tillgång till den.