Je score en reviews delen op Facebook en Instagram

Met onze functie Verbind en deel kun je je sterrenscore en reviews meteen op Facebook en Instagram delen. Je kunt een bericht eenmalig publiceren of automatisch updates posten op vaste tijden.

Wil je berichten delen op Instagram, maak dan verbinding met het Facebook-account dat is gekoppeld aan je Instagram Business-account.

Je Facebook-account koppelen

1. Ga in Trustpilot Business naar Promoot reviews > Social media > Verbind en deel.
  2. Klik op Ga verder met Facebook en meld je aan bij je account.

Als je al verbinding hebt gemaakt met Twitter, vind je de optie om Facebook te koppelen onder Waar wil je posten?

1. Selecteer de Instagram- of Facebook-pagina die je wilt koppelen en klik dan op Volgende.
  2. Klik op Gereed om dit te voltooien.

Je wordt weer doorgeleid naar Trustpilot Business. Je Facebook-account is nu gekoppeld en je kunt je score of review delen op je pagina.

Score delen

1. Ga in Trustpilot Business naar Promoot reviews > Social media > Verbind en deel.
  2. Onder Een bericht maken selecteer je Deel score. Pas je bericht aan door te kiezen in welke taal je het wilt posten en door aan te geven of je een link naar je Trustpilot-profiel wilt toevoegen aan het bijschrift bij het bericht.
  3. Onder Waar wil je posten? selecteer je de pagina waarop je het bericht wilt delen.
  4. Klik op Publiceren op Facebook/Instagram en deel je score.

Reviews delen

Deze functie is alleen beschikbaar bij de add-on Convert

1. Ga in Trustpilot Business naar Promoot reviews > Social media > Verbind en deel.
  2. Onder Een bericht maken selecteer je Deel reviews. Pas je bericht aan door een achtergrond te kiezen, door te selecteren in welke taal je het wilt posten en door aan te geven of je een link naar je Trustpilot-profiel wilt toevoegen aan het bijschrift bij het bericht.
  3. Onder Waar wil je posten? selecteer je de pagina waarop je het bericht wilt delen.
  4. Selecteer een of meer opties onder Welke reviews wil je publiceren?

Heb je geen reviews die aansluiten op de opties uit de vorige stap, dan kun je een post op je pagina delen waarin je klanten vraagt om je bedrijf op Trustpilot te beoordelen.

1. Klik op Publiceren op Facebook/Instagram en deel je review.

Automatisch publiceren

1. Ga in Trustpilot Business naar Promoot reviews > Social media > Verbind en deel.
  2. Onder Deel score of Deel reviews schakel je Automatisch publiceren in.
  3. Als je de frequentie wilt kiezen voor het automatisch publiceren van de berichten, selecteer je een optie onder Hoe vaak wil je dat we posten?

Heb je minder dan 50 reviews, dan kun je kiezen wanneer Trustpilot automatisch op je pagina gaat posten.

Prestaties van berichten bekijken

Je kunt zien hoe je berichten in de afgelopen 30 dagen hebben gepresteerd.

Ga in Trustpilot Business naar Promoot reviews > Social media > Verbind en deel.

• Klik op Impressies om te zien hoe vaak alle berichten op de verschillende platforms zijn bekeken.
  • Klik op Reacties om het aantal reacties te zien bij alle berichten op de verschillende platforms.
  • Klik op Opmerkingen om het aantal opmerkingen te zien bij alle berichten op de verschillende platforms.

Trustpilot ontkoppelen van je Facebook-account

1. Ga via de homepagina van Facebook naar Account > Instellingen en privacy > Instellingen.
  2. In Instellingen selecteer je Bedrijfsintegraties. Daarna selecteer je het vakje naast de Trustpilot-app.
  3. Klik op Verwijderen.